VIDEO: Brute knockout tijdens blote vuist bokspartij in Londen Nieuws
Nieuws

VIDEO: Brute knockout tijdens blote vuist bokspartij in Londen

VIDEO: Brute knockout tijdens blote vuist bokspartij in Londen

Bareknuckle Boxing extreme vorm van boksen in Engeland razend populair

Met je blote vuisten de ring in, natuurlijk wel ingetapet maar toch, zonder bokshandschoen op je tegenstander af ga er maar eens aanstaan! In Engeland de gewoonste zaak van de wereld en er worden hele toernooi aan gewijd zo ook het befaamde BKB event wat regelmatig gehouden wordt. Daar is het zogenaamde Bare Knuckle Boxing razend populair, zowel binnen als buiten de ring.

Fan video van knockout gaat viraal

Een snelle knockout op BKB9 wat afgelopen 13 januari gehouden werd in de O2 Arena in Londen ging op social media viraal in Engeland. Het haalde zelfs het BBC Breakfast nieuws want zoiets had men blijkbaar niet echt vaker gezien.

Vechten zonder bescherming niet zonder risico

Dat het onbeschermd vechten in dit geval boksen niet geheel zonder risico is mag duidelijk zijn, echter wordt er wel via officiële regels gevochten en wordt er toezicht gehouden op dit soort partijen in Engeland. In Nederland hebben wij dit nog niet echt voorbij zien komen, wellicht iets te extreem?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws