VIDEO: Brute Knock Out Buakaw op Toutouh Veroorzaakt Storm Van Reacties! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Brute Knock Out Buakaw op Toutouh Veroorzaakt Storm Van Reacties!

VIDEO: Brute Knock Out Buakaw op Toutouh Veroorzaakt Storm Van Reacties!

Gisteren werd Kunlun Night 67 gehouden te Hainan in China met als headliner Buakaw tegen Toutouh!

Laten wij volop stellen dat als je de kans krijgt tegen een grootheid als Buakaw Banchamek in de ring te staan, je meer nodig hebt dan pure kracht. Het kickboks talent uit Nederland Marouan Toutouh mag zichzelf op de borst kloppen want hij ging dan wel op brute wijze knock out, maar door in die ring te stappen gisteren heeft hij laten zien over moed te bezitten waar menig vechter een voorbeeld aan kan nemen...

Marouan Toutouh via Facebook over zijn gevecht met Buakaw Banchamek

"Gisteren vocht ik Buakaw Banchamek als een late vervanging op de Kunlunfight 67 in Sanya, China. Helaas verloor ik het gevecht. De eerste ronde van het gevecht ging beide kanten op. In het begin van de tweede ronde wil ik zijn schop tegenhouden maar hij gaf mij een hoek stoot en ik gleed uit. Je kunt op de beelden zien dat ik wilde opstaan, maar hij schopte me in het gezicht. Ik wist niet wat er gebeurde, dus klaagde ik niet tegen de scheidsrechter".

"Na die opname was ik erg duizelig en kon ik mezelf niet boos maken. Als de ervaren jager die Buakaw is, heeft hij de klus geklaard. Ik zag dit als een grote mogelijkheid om de wereld te laten zien dat ik tot de beste van de wereld behoor".

"Helaas was dat niet het geval. Alles komt van Allah en heeft een doel waarin ik geloof dat mij de moed zal geven om door te gaan". "Ik wil alle mensen bedanken die mij tijdens mijn carrière steunen. Het spijt me dat ik je teleurgesteld heb, maar ik ben jong en hongerig en de toekomst is de mijne In sha allah"!

Ga er maar eens aan staan

De naam Buakaw Banchamek doet vele vechters trillen, de man is en ware sloop machine in de ring, een levende legende die je niet zomaar voorbij streeft. Het gevecht wat gisteren plaatsvond tussen hem en Toutouh zal voor Buakaw in de boeken gaan als wederom een brute knock out, maar voor Toutouh als de man die er toch maar even heeft gestaan. Helaas zagen vooral op social media enkele misgunners hun kans schoon om Toutouh belachelijk te maken.

Storm van reacties van de zogenaamde "Keyboard helden"

Een betreurenswaardig feit is dat de zogenaamde "Keyboard helden" zich geroepen voelde om op negatieve wijze zich uit te laten over Toutouh, wat een uitgelezen kans om een vechter eens belachelijk te maken. Het is toch te belachelijk voor woorden dat als een vechter knock out gaat, men gelijk een trap na moet geven. Wij zeggen dan liever, ga zelf maar eens die ring in, en zeker tegenover een vechter als Buakaw, wellicht dat jij het dan beter zou hebben gedaan? Laat die onzin achterwegen mensen, en waardeer de sport, en de vechters.

Onderstaande video laat duidelijk zien dat Buakaw, Toutouh vol in het gezicht schopte terwijl hij al op de grond zat, excuses vooraf van de positie van de video, deze is met een mobiele telefoon genomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws