VIDEO: Brad Riddell te sterk voor Fernando Groenhart - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Brad Riddell te sterk voor Fernando Groenhart

VIDEO: Brad Riddell te sterk voor Fernando Groenhart

Vrijdag 2 maart stond Fernando Groenhart in de ring tegen Brad Ridell

“Brad Riddell bewees opnieuw waarom hij wordt beschouwd als de beste weltergewicht-kickboksers in de regio, toen hij op Powerplay 36 een beslissende beslissing overwinning behaalde op de gehypte Fernando Groenhart”, zo berichten de Australische vechtsport media afgelopen weekend over de partij van vrijdag 2 maart.

Elkaars verdediging uit testen

De eerste ronde van de vijfronde partij begon langzaam toen beide vechters de tijd gebruikten om elkaars verdediging uit te testen. Groenhart had duidelijk het bereiksvoordeel ten opzichte van Riddell, die soms in de openingsminuten het moeilijk vond om aan de binnenkant van zijn tegenstander te geraken. Het was duidelijk dat wat werd neergezet door beide vechters een high-level tentoonstelling van kickboksen op zijn best was, met ongelooflijke combo’s van beide.

De knock-down leek alle plannen die Groenhart had door elkaar te gooien

De eerste doorbraak in de strijd kwam in de tweede ronde toen Riddell een overweldigende rechtse uitdeelde en die Groenhart op het doek deed vallen gevolgd door acht tellen van de scheidsrechter. De knock-down leek alle plannen die Groenhart had door elkaar te gooien en Riddell had een duidelijk gameplan en volgde deze.

Aanvallen op Riddell lanceren

Terwijl het gevecht doorging, begon Groenhart er minder geconcentreerd uit te zien en leek hij te worstelen om een ​​geschikt ritme te vinden waarmee hij aanvallen op Riddell kon lanceren. Voetenwerk en bereik werden al snel de belangrijkste focus voor Riddell toen hij combo na combo uitvoerde voordat hij weg stapte van de stoten van Groenhart. Uiteindelijk begon Groenhart te moe te worden en Riddell pakte het tempo op en zette een kickboks show op voor alle aanwezigen. Constant werkend op het lichaam met goed getimede stoten, was Riddell in staat om er vandoor te gaan met de overwinning.

Bij drie rondes had de uitslag anders geweest

In een interview na het gevecht wees Groenhart er snel op dat als het gevecht over drie rondes was gevoerd in plaats van vijf, het resultaat heel anders zou zijn. Met de vaardigheden die Riddell liet zien, zou het moeilijk zijn om te zien hoe dit het geval zou zijn geweest. Met zijn eerste overwinning van het jaar onder zijn titel, richt Riddell zich nu op zijn volgende uitdaging terwijl hij zich voorbereidt om zijn debuut te maken in de ONE Super Series in april. ONE heeft recentelijk een kickboks league opgestart, waar de Nederlands /Marokkaanse kickbokser Tarik Khabez vorige week een contract ondertekende.

Bekijk ook

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Zien! Beruchte UFC-vechter MEPT trainingsmaat tegen de vlakte

In afwachting van zijn volgende gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page