? | BOKSLEGENDE MIKE TYSON IN TRANEN: 'Ik ben niets meer waard' Nieuws
Nieuws

? | BOKSLEGENDE MIKE TYSON IN TRANEN: 'Ik ben niets meer waard'

? | BOKSLEGENDE MIKE TYSON IN TRANEN: 'Ik ben niets meer waard'

In een recente podcast barstte Bokslegende Mike Tyson in tranen uit, over zijn verandering van wereldkampioen naar man van middelbare leeftijd.

Tyson die een eigen podcast programma heeft "Hotboxin With Mike Tyson" was in gesprek met de even legendarische bokser Sugar Ray Leonard, maar werd emotioneel terwijl hij sprak over hoe hij een gewelddadige, agressieve moordenaar in de ring was, tegenover de zachte, 53-jarige man die hij nu geworden is.

“Napoleon, Alexander, ik heb ze allemaal gelezen, ik heb ze allemaal bestudeerd. Ik ken de kunst van het vechten, ik ken de kunst van het oorlogvoeren. Dat is alles wat ik ooit heb bestudeerd. Dat is waarom ik zo gevreesd ben, dat is waarom ze mij vreesden toen ik in de ring was. Ik was een vernietiger, dat is alles waarvoor ik ben geboren, 'zei Tyson.

Grootste angst

Het is bijzonder om Tyson met zo'n emotie te horen spreken. Een van de grootste boksers aller tijden, Tyson werd jarenlang gevreesd door zijn tegenstanders in de ring, maar naarmate hij ouder wordt, begint hij te beseffen dat hij gewoon niet meer dezelfde persoon is en een mens als ieder ander.

“Nu zijn die dagen voorbij. Het is leeg, ik ben niets meer waard, ik werk eraan de kunst van nederigheid te zijn. Dat is de reden dat ik huil, want ik ben die persoon niet meer, en ik mis hem. Omdat ik me soms een beetje een klootzak voel omdat ik de persoon niet naar buiten laat komen, 'zei Tyson.

“Omdat als hij naar buiten komt, de hel met hem meekomt. En het is helemaal niet grappig. Ik klink cool alsof ik een stoere vent ben, het is gewoon dat ik die vent haat, ik ben bang voor hem. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws