VIDEO: Bokser Stephen Smith zijn oor er bijna afgerukt tijdens bokspartij Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bokser Stephen Smith zijn oor er bijna afgerukt tijdens bokspartij

VIDEO: Bokser Stephen Smith zijn oor er bijna afgerukt tijdens bokspartij

Stephen Smith liep gruwelijk letsel op in de laatste fase van zijn gevecht met Francisco Vargas aan de Mandalay Bay in Las Vegas.

Terwijl Nederland gisteren in de ban was van het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik speelde zich in de verenigde Staten een gruwelijk tafereel af. Bokser Stephen Smith zijn oor werd er bijna afgerukt tijdens reen bokspartij. De Brit stond op de goed scorekaarten ondanks een dappere poging om door te vechten maar ging meteen door naar backstage voor medische aandacht waar de ernst van de verwonding aan zijn oor duidelijk werd. Hij voerde een bruut gevecht met Francisco Vargas gisteren in Las Vegas, beide vechters waren er vastberaden te winnen en lieten elkaar letterlijk niet los.

Flapperend oor reden om partij stop te zetten

Terwijl Francisco Vargas met zijn hoofd tijdens de negende ronde van tien een kopstoot uitdeelde, werd het oor van Smith bijna afgerukt en bleef deze flapperen terwijl scheidsrechter Russell Mora schokkend toekeek. Het gevecht werd meteen gestopt toen 'Swifty' voor de vierde keer in zijn carrière verloor, naar aanleiding van medische interventie. Bekijk onderstaande video om het drama van Smith te zien, let wel de beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws