Home / Nieuws / VIDEO: Bizar incident in kickboksschool eindigt op straat

VIDEO: Bizar incident in kickboksschool eindigt op straat

Een video over een wel heel vreemd incident in een sportschool afgelopen week ging viraal op social media.

De sportschool in Memphis, Tennessee Amerika genaamd KMD Self-Defense & Fitness kreeg wel een hele vreemde gast op bezoek. In de gym waar de deur altijd open staat voor geïnteresseerden werd tijdens de les flink de draak gestoken door naar wat gezegd wordt een verwarde man.

De man kwam binnen gewandeld en nam plaats bij de ingang afgelopen week, in eerste instantie leek het dat hij de training gadesloeg, maar al gauw ging hij over tot allerlei rare trucs, en dreef de spot met de leraren en leerlingen. Toen hem gevraagd werd te stoppen weigerde de man dit.

In de klem genomen

In de video is duidelijk te zien dat eerst op vriendelijke wijze gevraagd werd om een einde te maken aan zijn capriolen. De man besloot daaropvolgend een van de leraren uit te dagen. Het liep uit op een handgemeen en beide mannen belande vechtend op straat. De man werd in een submissie genomen om hem vast te houden tot de politie zou arriveren.

In de worsteling haalde de man een mes uit zijn zak en wilde de sport leraar daarmee steken, deze kon het mes weg slaan. Toen de politie arriveerde lukte het maar met moeite de man in de boeien te slaan.

Bekijk ook

Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Scenarist en regisseur Froukje Tan gaat volgend jaar een Kung Fu jeugdfilm in Rotterdam opnemen

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

De verkrachter koos het verkeerde huis

ENFUSION AWARDS: Kies de vechter van het jaar en meer

De Nederlandse kickboks organisatie Enfusion laat fans mee stemmen om hun Fighters of the Year, events en meer te kiezen.