Video bewijst dodelijke precisie leverstoot: 'Ondraaglijke pijn' Nieuws
Nieuws

Video bewijst dodelijke precisie leverstoot: 'Ondraaglijke pijn'

Video bewijst dodelijke precisie leverstoot: 'Ondraaglijke pijn'

Danial Williams versloeg op brute wijze Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke afgelopen vrijdag met een brute leverstoot. Een video van de bodyshot toont aan hoe effectief de techniek kan zijn.

De vertraagde reactie van Dejdamrong op de bodyshot van Williams laat maar weer eens zien hoe pijnlijk de techniek kan zijn. Aangezien beide MMA-vechters voormalige Muay Thai-kampioenen zijn, was het niet verwonderlijk dat er vanaf het begin een oorlog uitbrak.

Maar al snel werd duidelijk dat Williams het gevecht domineerde. Het verpletterende effect van zijn stoot op de lever begon zijn tol te eisen van zijn tegenstander. Deze zakte enkele seconden na de impact in elkaar.

Pijnlijke zaak

"Een levertrap of leverstoot wordt geplaatst de rechterkant van de ribbenkast die de lever beschadigt. Brute kracht op de lever kan ondraaglijk pijnlijk zijn, en een bijzonder effectieve techniek om een persoon onmiddellijk uit te schakelen."

In eerste instantie leek het alsof Dejdamrong een stap achteruit deed en er genoeg tijd was verstreken om bij te komen. Maar toen begon de pijn, hij viel op de grond, de scheidsrechter kwam tussenbeide om het gevecht af te blazen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws