Home / Nieuws / Video: Bejaarde kickboks kampioen slaat overvaller tot moes

Video: Bejaarde kickboks kampioen slaat overvaller tot moes

De 68-jarige Steve Shepherd die vorige week naar zijn auto hinkte vanwege een spier blessure. Werd ineens met een fles op zijn hoofd geslagen omdat men zijn mobieltje probeerde te stelen. Echter liep dit anders dan gedacht.

Shepherd is een voormalig vijfvoudig wereldkampioen kickboksen. Hoewel hij 68 jaar is, traint hij om de oudste professionele vechter te worden. Hij heeft een gepland gevecht in maart, waar hij wil bewijzen dat men nooit te oud is om te kickboksen.

De overvaller kreeg al vast een voorproefje van het aanstaande gevecht en diende als perfect oefen materiaal voor Sheperd. De overvaller kreeg een aantal flinke klappen en hield een aantal geboren ribben, neus en arm over aan zijn misselijke poging om de oude man te beroven.

Bezint eer gij begint

Shepherd leed zelf bleef ook niet ongedeerd, hij liep een gescheurd trommelvlies, een snee boven zijn oog en een blauwe plek op. Een beveiligingsvideo laat zien dat de aanvaller ongeveer 20 is en urenlang ronddoolde op zoek naar een slachtoffer.

Echter zal deze de volgende keer wel twee keer nadenken voordat hij iemand op leeftijd aanvalt.

Bekijk ook

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

De 29-jarige MMA-vechter was in Chisinau, waar hij een wedstrijd had tegen Lilian Grosu.

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko, werd gered door de Spaanse kustwacht nadat het luxe jacht waar hij aan boord was in brand vloog.

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife