Video: Badr Hari wellicht de ring in tijdens Glory Londen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Badr Hari wellicht de ring in tijdens Glory Londen

Video: Badr Hari wellicht de ring in tijdens Glory Londen

Geruchten gaan dat Badr Hari bij de terugkeer van GLORY naar Londen in 2018 in de ring zal staan.

Glory was al eerder aanwezig in Engeland waar onder andere Tyrone ‘King of the Ring’ Spong Remy Bonjasky stopte in de tweede ronde van het Glory 5 London main event op zaterdag 23 maart 2013. Dit gebeurde in de Excel Arena in Londen. Afgelopen week kwamen er enkele Twitter berichten naar buiten o.a. gericht aan de directie van GLORY, of men snel weer naar Engeland zou afreizen. Daar werd cryptisch op geantwoord, maar niet afwijzend. Vechtsport expert K1ANOOP die vanuit Engeland het vechtsport nieuws op de voet volgt, interviewde Muay Thai Grand Prix mede-eigenaar Kieran Keddle over een eventuele terugkeer van GLORY naar Engeland.

Kickboksen en Muay Thai zeer kleine nichesporten zijn zonder mainstream media-aandacht

Na het ondertekenen van een meervoudig gevechtscontract met GLORY, blijkt GLORY in verkennende gesprekken met Muay Thai Grand Prix mede-eigenaar Kieran Keddle over het terugkeren naar de hoofdstad van Engeland, 5 jaar na GLORY 5 Londen. Keddle legt uit waarom en hoe GLORY Kickboxing zich heel goed zou kunnen positioneren voor het hosten van een internationaal kickboksen-evenement in Londen. En de rol die Badr Hari mogelijk zou kunnen spelen bij het aantrekken van evenveel aandacht van het grote publiek in Engeland, waar zowel kickboksen als Muay Thai zeer kleine nichesporten zijn zonder mainstream media-aandacht.

Moeilijk om de zalen vol te krijgen in Engeland voor Kickboksen zelfs met Badr Hari

Daar waar in Nederland het flink in de lift zit onder andere door juist alle media aandacht ligt dit in Engeland anders. Het meest populair is boksen met icoon als Anthony Joshua als publiekslieveling, ook MMA is daar qua bekendheid een stuk verder dan kickboksen. Of Badr Hari eraan zou bijdragen dat dit de zalen vol zou krijgen was Keddle overigens duidelijk, “in Nederland zeker, in Frankrijk ook maar of zelfs met Badr als headliner 10.000 mensen in de zaal te krijgen hier in engeland, dat weet ik niet zeker”, aldus Keddle.

Video: K1ANOOP

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page