Home / Nieuws / VIDEO: Badr Hari terug in training bij Mike’s gym, waar traint hij voor?

VIDEO: Badr Hari terug in training bij Mike’s gym, waar traint hij voor?

Badr Hari terug in training bij Mike's gym

Dat  men Badr Hari nog lang niet moet afschrijven blijkt uit een video die de kickboks legende plaatste op zijn Instagram. Samen met zijn trainer Mike Passenier van Mike’s Gym zien wij een fitte en afgetrainde Badr een trainings ronde draaien in de ring.

Badr verblijft inmiddels een groot deel van het jaar in Marokko waar hij zijn trainingen voortzet. Echter keert hij regelmatig terug naar Oostzaan zoals afgelopen week om te trainen bij de wereld beroemde Gym van Passenier. De fans zouden Badr graag nog eens tegen Rico Verhoeven in de ring zien staan, echter zit dat er voor dit jaar niet meer in. Op de afsluiter van GLORY op 8 december staan beide vechters niet ingetekend.

De reacties op de post van Badr waren zoals altijd divers, zo melde fans; ‘The king of the game, die alle vechters sloopt bij GLORY’ tot ‘Go 4 it Badr ..we need you to come back ..Lion’.

LEES OOK

Jamal Ben Saddik ik ben niet gaan kickboksen om tegen mijn landgenoten te vechten

 

Zonder Badr is het kickboksen minder spannend

Dat Badr voor spektakel zorgt in de ring is niet te ontkennen, en veel vechtsport liefhebbers vinden dan ook dat zonder Badr het kickboksen minder spannend is. Er is klaarblijkelijk behoefte van de Badr fans om hun idool snel weer in actie te zien in de ring. De vraagt rijst echter wanneer….. Maar dat Badr traint om snel in actie te komen lijkt duidelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.