VIDEO: Andy Souwer, Tayfun Ozcan kan alleen maar dromen om van mij te winnen! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Andy Souwer, Tayfun Ozcan kan alleen maar dromen om van mij te winnen!

VIDEO: Andy Souwer, Tayfun Ozcan kan alleen maar dromen om van mij te winnen!

Het aanstaande gevecht tussen Andy Souwer en Tayfun Ozcan heeft al veel stof doen opwaaien

In februari staan zij tegenover elkaar op Enfusion 5th Anniversary in Eindhoven, andy Souwer en Tayfun Ozcan in wat gezien kan worden als een gevecht tussen een lange staat van dienst (Souwer) tegen een vechter van de nieuwe generatie (Ozcan). Dat beide heren uitzien naar het gevecht steken zij niet onder stoelen of banken, dat er respect is voor elkaar ook niet, zoals het hoort. En dat zij beiden voor de winst zullen gaan is ook duidelijk. In onderstaande video delen beide vechters hun visie over elkaar en wisselen een boodschap uit.

Andy Souwer gaat spijt krijgen van het gevecht volgens Tayfun Ozcan

“Jij hebt gezegd dat ik spijt ga krijgen, dat vindt ik heel netjes van je, je moet ergens mee komen, en je moet punten scoren”, zegt Souwer in de video gericht aan Tayfun. Maar ik heb nooit een partij minder laten zijn als waar ik voor sta”, ga er maar vanuit dat je aan de bak moet, en dat je alleen maar mag dromen van mij te winnen”, vervolgt Souwer.

Ik ken Andy Souwer al heel mijn leven

Zo zegt Tayfun Ozcan die niet onder de indruk lijkt te zijn, “ik weet hoe hij vecht, al heel mijn leven kijk ik zijn wedstrijden, ik ken eigelijk alles wat hij doet.” En ik denk niet dat hij dat binnen twee of drie maanden zal kunnen veranderen.” Niet allen beide vechters kijken uit naar het aanstaande gevecht, maar kunnen rekenen op een groot aantal fans die met verlangen uitzien naar deze strijd. En laten wij eerlijk zijn wat mooier dan dit soort vechters in de ring te zien.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page