VIDEO: Andy Souwer, Tayfun Ozcan kan alleen maar dromen om van mij te winnen! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Andy Souwer, Tayfun Ozcan kan alleen maar dromen om van mij te winnen!

VIDEO: Andy Souwer, Tayfun Ozcan kan alleen maar dromen om van mij te winnen!

Het aanstaande gevecht tussen Andy Souwer en Tayfun Ozcan heeft al veel stof doen opwaaien

In februari staan zij tegenover elkaar op Enfusion 5th Anniversary in Eindhoven, andy Souwer en Tayfun Ozcan in wat gezien kan worden als een gevecht tussen een lange staat van dienst (Souwer) tegen een vechter van de nieuwe generatie (Ozcan). Dat beide heren uitzien naar het gevecht steken zij niet onder stoelen of banken, dat er respect is voor elkaar ook niet, zoals het hoort. En dat zij beiden voor de winst zullen gaan is ook duidelijk. In onderstaande video delen beide vechters hun visie over elkaar en wisselen een boodschap uit.

Andy Souwer gaat spijt krijgen van het gevecht volgens Tayfun Ozcan

"Jij hebt gezegd dat ik spijt ga krijgen, dat vindt ik heel netjes van je, je moet ergens mee komen, en je moet punten scoren", zegt Souwer in de video gericht aan Tayfun. Maar ik heb nooit een partij minder laten zijn als waar ik voor sta", ga er maar vanuit dat je aan de bak moet, en dat je alleen maar mag dromen van mij te winnen", vervolgt Souwer.

Ik ken Andy Souwer al heel mijn leven

Zo zegt Tayfun Ozcan die niet onder de indruk lijkt te zijn, "ik weet hoe hij vecht, al heel mijn leven kijk ik zijn wedstrijden, ik ken eigelijk alles wat hij doet." En ik denk niet dat hij dat binnen twee of drie maanden zal kunnen veranderen." Niet allen beide vechters kijken uit naar het aanstaande gevecht, maar kunnen rekenen op een groot aantal fans die met verlangen uitzien naar deze strijd. En laten wij eerlijk zijn wat mooier dan dit soort vechters in de ring te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws