Home / Nieuws / VIDEO: Andy Souwer staat open voor een rematch met Buakaw Banchamek!

VIDEO: Andy Souwer staat open voor een rematch met Buakaw Banchamek!

Andy Souwer praat over carrière in MMA en wil een rematch tegen Buakaw Banchamek in Rizin!

Een van de beste kickboxers aller tijden, Andy Souwer keert deze zondag (morgen) terug naar de ring voor de Rizin Fighting Federation in de Marine Messe Fukuoka,Japan. Morgen is dit live te volgen via FiteTv, Souwer is een keiharde vechter uit het old school kickboksen in Nederland. Een echte topper en wij zijn dan ook benieuwd naar zijn prestatie op Rizin.

Voorwaarden voor een terugkeer naar TUF

Gepland als tegenstander voor de voormalige TUF vechter, is de Japanse vechter Akiyo “Wacky” Nishiura, Souwer is nog steeds gericht op MMA-competitie, en is er op zoek naar een goede prestatie in deze partij. De voormalige K-1 World Max Lichtgewicht kampioen praatte over een terughkeer naar het kickboksen, en onthulde welke voorwaarden hij zou accepteren in een aanbod om terug te keren naar de organisatie.

Gote schare met Japanse fans

Ook spreekt hij over hoe RIZIN FF voor hem een goede basis biedt om zijn populariteit onder de Japanse fans te uit te bouwen. Andy Souwer zal tegen Tayfun Ozcan in de ring te zien zijn, tijdens Enfusion 5th Anniversary in Februari 2018. Onderstaand het video interview eerder dat Souwer gaf op de Rizin Media Day.

 

 

 

Bekijk ook

Bekende vechtsport grootmeester komt naar Nederland

Grootmeester Rony Kluger (67), wereldberoemd binnen de martial arts, komt eind december naar het Gelderse dorp Scherpenzeel.

Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Scenarist en regisseur Froukje Tan gaat volgend jaar een Kung Fu jeugdfilm in Rotterdam opnemen

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

De verkrachter koos het verkeerde huis