VIDEO: Andy Souwer staat open voor een rematch met Buakaw Banchamek! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Andy Souwer staat open voor een rematch met Buakaw Banchamek!

VIDEO: Andy Souwer staat open voor een rematch met Buakaw Banchamek!

Andy Souwer praat over carrière in MMA en wil een rematch tegen Buakaw Banchamek in Rizin!

Een van de beste kickboxers aller tijden, Andy Souwer keert deze zondag (morgen) terug naar de ring voor de Rizin Fighting Federation in de Marine Messe Fukuoka,Japan. Morgen is dit live te volgen via FiteTv, Souwer is een keiharde vechter uit het old school kickboksen in Nederland. Een echte topper en wij zijn dan ook benieuwd naar zijn prestatie op Rizin.

Voorwaarden voor een terugkeer naar TUF

Gepland als tegenstander voor de voormalige TUF vechter, is de Japanse vechter Akiyo "Wacky" Nishiura, Souwer is nog steeds gericht op MMA-competitie, en is er op zoek naar een goede prestatie in deze partij. De voormalige K-1 World Max Lichtgewicht kampioen praatte over een terughkeer naar het kickboksen, en onthulde welke voorwaarden hij zou accepteren in een aanbod om terug te keren naar de organisatie.

Gote schare met Japanse fans

Ook spreekt hij over hoe RIZIN FF voor hem een goede basis biedt om zijn populariteit onder de Japanse fans te uit te bouwen. Andy Souwer zal tegen Tayfun Ozcan in de ring te zien zijn, tijdens Enfusion 5th Anniversary in Februari 2018. Onderstaand het video interview eerder dat Souwer gaf op de Rizin Media Day.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws