VIDEO: Andy Souwer, ik laat Tayfun Ozcan geen naam maken over mijn rug! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Andy Souwer, ik laat Tayfun Ozcan geen naam maken over mijn rug!

VIDEO: Andy Souwer, ik laat Tayfun Ozcan geen naam maken over mijn rug!

In een interview met Vechtersbazen was Andy Souwer zeer duidelijk over Tayfun Ozcan

In februari staan Andy Souwer en Tayfun Ozcan tegenover elkaar in de ring op Enfusion 5th Anniversary in Eindhoven, op wat een groots opgezet gala is met meerdere topvechters. Echter in een interview wat Andy Souwer had met Vechtersbazen was hij heel duidelijk over zijn opponent.

Ik laat Tayfun Ozcan geen naam maken over mijn rug

“Hij (Tayfun Ozcan) wordt gezien als een talent, maar in mijn optiek als je op 27 jarige leeftijd nog als een talent wordt bestempeld, had je er in mijn ogen al lang moeten staan”, zegt Souwer. “Ik zie hem niet als een talent, die maar even over mijn rug naam gaat proberen maken, dat zal ongetwijfeld wel zijn insteek zijn, maar daarentegen neem ik hem wel serieus en zie hem als een top 3 tot top 5 vechter in de wereld,”, aldus Souwer.

 

Ik voel me nog fit zegt Souwer en kan nog meekomen met de jongere generatie

In het interview is Souwer zeer duidelijk op de vraag wat hij uit het gevecht met Tayfun Ozcan wil halen, “er zit natuurlijk een generatie kloof tussen mij en Ozcan, echter kan ik nog goed mee komen met de jongere generatie”. Ik spar nog geregeld met jongere vechters en dat gaat goed, ik wordt nauwelijks geraakt en heb nog de souplesse en snelheid”, zegt Souwer. Dat het een interessante partij wordt tussen de twee staat buiten kijf, een Tayfun die er zeker voor zal gaan, en Souwer die zich niet zomaar gewonnen geeft.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page