VICELAND koopt exclusieve tv rechten voor Enfusion Kickboksen en MMA - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VICELAND koopt exclusieve tv rechten voor Enfusion Kickboksen en MMA

VICELAND koopt exclusieve tv rechten voor Enfusion Kickboksen en MMA

VICELAND koopt exclusieve rechten voor Enfusion Kickboksen en MMA
Foto: Viceland

VICELAND kondigt vandaag aan de exclusieve uitzendrechten voor alle Enfusion MMA en kickbokstoernooien te hebben bemachtigd. De eerste uitzending vindt plaats op zaterdag 27 oktober om 21:30 vanuit Oberhausen. VICELAND is de eerste tv-zender in Nederland waar Enfusion live op te zien is.

Enfusion is een toonaangevend multimediabedrijf dat sinds 2013 kickboksen naar een nieuw niveau wil brengen. Met 20 live events per jaar in verschillende steden en landen wereldwijd, bieden zij een podium aan zowel jong talent als gevestigde waarden.

VICELAND, de tv-zender van VICE, slaat tevens de handen ineen VICE Sports, het sportplatform van VICE, om een unieke kijk te geven in het leven van de vechters door middel van trademark VICE videocontent. De content gaat, naast op de tv-zender zelf, ook verspreid worden via de social kanalen van VICELAND, VICE Sports en Enfusion.

Goede match

Stefan Tieleman, General Manager VICELAND: “De rauwheid van Enfusion maakt de organisatie een ideale partner voor VICELAND. Daarnaast biedt VICELAND graag een podium voor jonge talenten en is dit de perfecte kans om de kickboks-cultuur vanuit een ander perspectief dan men is gewend te laten zien.”

Edwin van Os, CEO Enfusion, voegt toe: “we kijken ernaar uit om een nog grotere groep Nederlanders kennis te laten maken met de vechtsport nu we ook op VICELAND te zien zijn. Daarnaast zien we dit als een perfecte kans om ook MMA nog groter te maken binnen Nederland.”

Abu Dhabi

Naast Enfusion Oberhausen op 27 oktober zendt VICELAND ook Enfusion Groningen op zaterdag 17 november en Enfusion Abu Dhabi op vrijdag 7 december uit. Ook in 2019 zijn alle Enfusion gevechten exclusief en live te zien bij VICELAND.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page