'Verwacht oorlog'! Glory's Mahieddine over clash met Catinas zaterdag
Home / Nieuws / ‘Verwacht oorlog’! Glory’s Mahieddine over clash met Catinas zaterdag

‘Verwacht oorlog’! Glory’s Mahieddine over clash met Catinas zaterdag

'Verwacht oorlog'! Glory's Mahieddine over clash met Catinas zaterdag
Nordine Mahieddine (links) en Raoul Catinas

Nordine Mahieddine wil niets liever dan de terugkeer van kickbokslegende Raul Catinas bederven. In hun Glory 78 zwaargewicht gevecht op zaterdag in Ahoy Rotterdam, staan de twee atleten tegenover elkaar.

Op een top evenement met onder meer Badr Hari en Alex Pereira wil Mahieddine de wereld laten zien wat hij kan. En een onvergetelijk optreden neerzetten dat fans zich tot ver in de toekomst zullen herinneren. In december vorig jaar verloor de Fransman van het toptalent Levi Rigters op knock-out.

Mahieddine bevindt zich nu in de rebound, blij dat hij weer kan doen waar hij het meest van houdt. ,,Het is goed om dit weer op de rails te krijgen”, zegt Mahieddine. ,,Om terug in de ring te komen en weer te kunnen vechten, doet alle liefhebbers van deze sport goed.”

Oorlog in de ring

Catinas heeft sinds 2016 niet meer gevochten. De Roemeen zou oorspronkelijk in januari tegenover Martin Pacas staan, maar die plannen werden gewijzigd toen de coronapandemie opnieuw oplaaide. Geeft de inactiviteit van Catina Mahieddine een voordeel bij het ingaan van hun wedstrijd?

,,Het is mogelijk”, zegt Mahieddine. ,,Het gebrek aan ritme in onze sport vergeeft niet.” Met alle ogen gericht op Badr Hari, zullen waarschijnlijk meer fans dan normaal afstemmen op Glory 78. Toch zegt Mahieddine een show en een gevecht neer te zetten die zal blijven hangen. ,,Ze kunnen echt kickboksen verwachten, oorlog in de ring, Inshallah,” zei Mahieddine.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page