'Vermoord me!' Video UFC'er Jones die politieauto kopstoot vrijgegeven Nieuws
Nieuws

'Vermoord me!' Video UFC'er Jones die politieauto kopstoot vrijgegeven

'Vermoord me!' Video UFC'er Jones die politieauto kopstoot vrijgegeven

Jon Jones die een politieauto een kopstoot geeft en obsceniteiten schreeuwt naar agenten op de Las Vegas strip. Het nieuws haalde vorig jaar de krantenkoppen, een video is nu vrijgegeven van het incident.

Nadat Jones in de vroege uren van 24 september 2021 was vastgehouden, haalde de voormalige UFC-kampioen de krantenkoppen. De video toont voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Jon Jones die een politieauto een kopstoot geeft. Ook schold hij politieagenten uit en riep 'doe me pijn en vermoord me'.

Doe me pijn en vermoord me

De beelden komen van een bodycam gedragen door een van de aanwezige agenten. Jones werd opgepakt omdat hij zijn vriendin voor de ogen van zijn kinderen had mishandeld. De meisjes rende angstig naar de balie van het hotel waar de politie werd gebeld.

Agenten troffen de vriendin van Jones onder het bloed aan, toch zegt de UFC-vechter niets te hebben gedaan. Eenmaal buiten en geboeid ging Jones los en beschadigde een politieauto door deze een kopstoot te geven. Jone was dronken nadat hij gevierd had opgenomen te zijn in de UFC Hall of Fame.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws