Verlies Badr Hari versterkt haatcampagne! 'Dit moet stoppen'
Home / Nieuws / Verlies Badr Hari versterkt haatcampagne! ‘Dit moet stoppen’

Verlies Badr Hari versterkt haatcampagne! ‘Dit moet stoppen’

Verlies Badr Hari leidt tot haatcampagne! 'Dit moet stoppen'

Badr Hari verloor afgelopen weekend van de Pool Arkadiusz Wrzosek tijdens Glory 78 in Ahoy, Rotterdam. Sinds dat moment gaan er geruchten rond en is de kickbokslegende onderdeel van spot en negatieve reacties.

Het ongelofelijke leek te gebeuren toen Badr die de wedstrijd domineerde uit het niets languit op het canvas lag. Ongeloof bij de fans die zich af vroegen wat er was gebeurt. Een hoge trap van Wrzosek waarvan achteraf van wordt gezegd op getraind was om Badr uit te schakelen, maakte einde aan wedstrijd.

De fans van de kickbosklegende verenigd in “The Badr Army”, blijven hun idool steunen door dik en dun. Na afloop wachten deze de vechter dan ook buiten Ahoy op en betuigden hun steun. De andere kant van de medaille zijn de tegenstanders van Badr, deze zaten handenwrijvend op de tribune te genieten van het verlies. ,,Niet dat zij fans van Wrzosek zijn, maar het verlies dat telt”, aldus een diehard fan van Badr.

Het houdt nooit op

,,Ook de mainstream media dook volledig op het verlies van Badr en grijpt terug naar zaken die in het verleden gebeurd zijn, en waar de atleet zijn straf voor uitzat. Boek dicht zou je dan zeggen. Het houdt nooit op, Badr zal altijd voor de zaken die hij fout deed worden achtervolgt”, zegt een fan. ,,De media doet daar maar al te graag aan mee, maar niemand ziet de sportman in hem”

,,Het is gewoon een haatcampagne in dit land blijf je de zwarte piet. Dit moet toch eens stoppen.” Het verlies tegen de Pool was de vierde achtereen bij Glory. Toch blijft Badr positief en riep op tot een directe herkansing. Een gevecht waar de fans van Badr op hopen om te bewijzen dat de topvechter nog lang niet is afgeschreven.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page