Verkrachting minderjarige! Sportschoolhouder aangeklaagd Nieuws
Nieuws

Verkrachting minderjarige! Sportschoolhouder aangeklaagd

Verkrachting minderjarige! Sportschoolhouder aangeklaagd

BJJ-wereldkampioen Abreu wordt het negeren van meerdere meldingen van seksueel geweld binnen zijn Fight Sports BJJ Academy-netwerk ten laste gelegd. Abreu heeft een rechtszaak aan zijn broek door een vrouw, die hem ervan beschuldigde haar niet te beschermen tegen seksueel misbruik die ze op 16-jarige leeftijd had ondergaan.

De eiser in deze zaak beweerde dat ze herhaaldelijk seksueel is misbruikt door Marcel Gonçalves, een instructeur bij Abreu's sportschool in Napels, Florida. Gonçalves werd beschuldigd van verkrachting, maar hij kwam niet opdagen voor een geplande rechtszitting. Er is een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd.

Op de vlucht

Het slachtoffer beweert dat Abreu op de hoogte was van het misbruik (waarvan sommige in zijn sportschool zouden hebben plaatsgevonden). En dat hij op geen enkele manier heeft gehandeld om ze te voorkomen. Verder wordt beweert dat Abreu's Fight Sports-netwerk een "cultuur van misbruik" heeft.

,,Terwijl Marcel Gonçalves deze verachtelijke daden pleegde, maakten Abreu en Fight Sports het misbruik mogelijk. Faalden om de veiligheid van de minderjarigen onder zijn hoede te garanderen", leest de aanklacht. Van de dader wordt aangenomen dat hij naar zijn geboorteland Brazilië is gevlucht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws