VERKLARING VAN GLORY OVER MURTHEL GROENHART INCIDENT PARIJS Nieuws
Nieuws

VERKLARING VAN GLORY OVER MURTHEL GROENHART INCIDENT PARIJS

VERKLARING VAN GLORY OVER MURTHEL GROENHART INCIDENT PARIJS

VERKLARING VAN GLORY OVER AANVAL OP MURTHEL GROENHART IN PARIJS

Na het verschrikkelijke incident gisteren tijdens Glory 42 in Parijs heeft de Glory organisatie een verklaring uitgegeven. Het verfoeilijke incident houdt de gemoederen over de hele wereld flink bezig en is een smet op het evenement in Parijs. Overigens werd vermoedt dat Murthel Groenhart zijn kaak had gebroken in het incident door rake klappen van een van de aanvallers, waarvan gezegd werd dat deze tijdens het gevecht al op exploderen stond, lees hieronder de verklaring van Glory.

VERKLARING VAN GLORY OVER MURTHEL GROENHART INCIDENT PARIJS

GLORY heeft de meest gepassioneerde fans in de wereld;

Ze zijn een absoluut essentieel onderdeel van de live show ervaring en dragen bij aan wat onze gebeurtenissen zo bijzonder maken. Zaterdagavond kwamen twee toeschouwers bij GLORY 42 Parijs in de ring en vielen een van onze atleten, Murthel Groenhart, aan na zijn knockout-overwinning.

We zijn geschokt en verbaasd door het gedrag van deze twee individuen. Onderzoek naar de identiteiten van de aanvallers is aan de gang, aangezien we op passende wijze actie zullen gaan ondernemen.

GLORY neemt het welzijn van zijn atleten zeer serieus

Als zodanig zijn we van plan om de vervolging van deze personen te gaan starten - en alle personen die de ring binnenkomen zonder toestemming en / of de veiligheid van onze atleten op een of andere wijze in gevaar brengen - tot de volledige omvang van de wet aan te pakken. Op maandag zullen onze wettelijke vertegenwoordiging in Frankrijk officieel een klacht indienen bij de parlementaire aanklager.

We zijn ook blij om te melden dat Murthel Groenhart niet significant gewond was in de brute aanval op zijn persoon.

Deze ongelukkige situatie zal niet overschaduwen wat een spectaculaire en succesvolle nacht van gevechten voor en door onze atleten, medewerkers en fans was. We kijken uit naar ons volgende evenement in New York City op 14 juli en de kans om weer eens de spannendste sport op de planeet te laten zien.

Glory!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws