Verkiezing Joe Biden tot president slechte zaak voor de UFC Nieuws
Nieuws

Verkiezing Joe Biden tot president slechte zaak voor de UFC

Verkiezing Joe Biden tot president slechte zaak voor de UFC

Dana White maakt zich geen zorgen over de mogelijke invloed van de verkiezingsoverwinning van Joe Biden op zijn organisatie de UFC.

De presidentsrace in Amerika lijkt in het voordeel van Joe Biden te worden beslecht, dit houdt in dat als deze verkozen wordt Donald Trump het witte huis zal moeten verlaten. En daar is Dana de grote baas van vechtsport organisatie UFC helemaal niet blij mee.

"Ik denk niet dat Biden zelfs weet wie ik ben," zei White op de DWCS 34 persconferentie in de UFC Apex afgelopen week. "Ik denk niet dat Biden weet wie Biden is." Trump is een fan van de UFC en Biden is daar verre van. De banden van UFC-president Dana White met de Amerikaanse president Donald Trump zijn goed gedocumenteerd.

Einde oefening

White sprak namens Trump op de Republikeinse Nationale Conventie in zowel 2016 als 2020, Trump woonde UFC 244 in New York bij. White en verschillende UFC-vechters maakten deel uit van de campagne van Trump tijdens de herverkiezingen.

Tijdens de corona lockdown kreeg de UFC alle steun van Trump om vechters binnen te vliegen vanuit het buitenland. Ook werd de organisatie als essentieel verklaard voor de economie onder druk van Trump. White vreest met een winst van Biden dat daar een einde aan komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws