Verkeershufter klapt schoonmaker onderuit! 'Roodlicht' (video) Nieuws
Nieuws

Verkeershufter klapt schoonmaker onderuit! 'Roodlicht' (video)

Verkeershufter klapt schoonmaker onderuit! 'Roodlicht' (video)

Stel je voor dat je bijna op een andere auto klapt die door rood reed. Dan moet je natuurlijk verhaal halen. Een schoonmaker leek dit een goed idee maar kreeg een pak slaag.

Een bestuurder van een busje reed door rood waardoor de schoonmaker er bijna op klapte. Dus besloot deze de onverlaat te confronteren en deelde gelijk klappen uit. Echter had hij niet gerekend op de bijrijder die om de bus kwam aangerend.

Deze kreeg ook gelijk een pets maar bleek een brug te ver voor de schoonmaker die dan ook onderuit werd geklapt. De collega van de man bleef wijselijk in de auto zitten en kwam pas tevoorschijn toen het kwaad al was geschied.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws