Verhoeven's DOPING opmerking over Overeem: 'Ik zit goed' (video)
Home / Nieuws / Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar. Alhoewel de persconferentie en staredown een van de meest fluweelachtige tot nu toe was, leek Verhoeven tussen de regels door uit te halen naar zijn rivaal.

Wie de persconferentie live heeft gevolgd beleefde een rustig verloop. Fans die hadden gehoopt op wat actie tijdens de staredown en harde woorden in het vragenuurtje kwamen bedrogen uit. Toch was er een opmerking die Verhoeven tussendoor plaatste waarop hij Overeem leek te reageren op de straatgevecht opmerking van zijn rivaal.

Overeem zei dat in een straatgevecht Verhoeven zou verslaan; ,,Ik vecht op straatregels en Rico op kickboksregels, straatregels zijn anders en daar zou ik hem verslaan”, aldus Overeem die onderstreepte dat Verhoeven een topatleet is. De Glory kampioen reageerde door te ze zeggen dat 23 oktober een geweldige avond wordt.

Ik zit goed

,,Het wordt een avond, als we even doorgaan op Alistairs flow een opwindende avond met regels, met een boksring, scheidsrechter en dopingtesten”, zei Verhoeven die vervolgde ,,Ik denk dat dit bij mij goed zit. Overeem reageerde niet en beantwoorde de volgende vraag van de pers.

Volgens verschillende reacties zou Verhoeven de ‘doping’ opmerking gemaakt hebben omdat Overeem in het verleden niet door een dopingcontrole kwam. Overeem werd in 2012 vanwege een te hoog testosterongehalte 9 maanden geschorst. Dit werd destijds breed uitgemeten in de pers. Verhoeven staat een schone sport voor en is tijdens zijn indrukwekkende carrière nooit betrapt op een verboden middel. Hij deelde het moment ook nog even op zijn Instagram.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page