Verhoeven tegen Lazaar of is het Glory tegen Enfusion? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Verhoeven tegen Lazaar of is het Glory tegen Enfusion?

Verhoeven tegen Lazaar of is het Glory tegen Enfusion?

Rico Verhoeven Verhoeven tegen Ismael Lazaar of is het een strijd tussen Glory tegen Enfusion?

Rico Verhoeven Verhoeven tegen Ismael Lazaar of is het een strijd tussen Glory tegen Enfusion?Vandaag was de pers conferentie voor het Glory 41 evenement waar Rico Verhoeven zal aantreden in de ring tegen Ismael Lazaar. De locatie voor de persshow was perfect gekozen namelijk het stadhuis van Den Bosch. Stipt 15:00 uur was de conferentie gepland echter liep dit iets uit doordat de burgemeester die de opening zou houden iets verlaat was. De zaal was gevuld met belangstellenden en waren er enkele fan’s van de aanwezige vechters in de gelegenheid vragen te stellen.

De burgemeester hield een praatje over de trots en de “guts” die de gemeente Den Bosch heeft getoond dit evenement naar de Brabanthallen te halen. Ook benadrukte hij, dat het vooral FairPlay moest zijn en dat de sport verre van het criminele imago van weleer weg moet blijven. Hij deed dan ook een beroep op de jonge vechters dit na te streven.

Robert van Overdijk directeur van de Brabant vertelde met trots het Gloriy41 evenement te mogen brengen en ziet het als een ideale manier om Den Bosch maar ook Brabant hallen op de Wereldkaart te zetten, en gaf aan zelf de sport zeer nauwkeurig te volgen.

Les in geschiedenis

Het woord werd gegeven aan Bert van de Rijt vice president Europe events en Cor Hemmers managing director sports, de laatst lichte een mooi stukje geschiedenis toe over zijn eigen tijd als vechter, en hoe men in het verleden vocht in het noorden (lees Amsterdam) waar in de begin jaren het kickboksen regeerde. Hij vertelde dat daar verandering in kwam met vechters als Ramon Dekkers en Peter Aerts, en dat het voordeel toen veelal in de Brabantse hoek viel. Echt leuk om te horen hoe het er toen aan toe ging.

Relaxte sfeer

Er werd overgegaan naar de introductie van de vechters die op 20 mei zullen verschijnen in de ring. Zo zal Murthel Groenhart tegen Alan Scheinson Welterweight het gevecht aangaan, en Robin van Roosmalen tegen Petchpanomrung Kiatmookao (Thailand) in het vedergewicht. Na enkele vragen aan deze vechters was het tijd om de vechters van het hoofd gevecht aan de tafel te roepen. Ismael Lazaar kwam vrij relaxed op de pers tafel toe gelopen en ging met een grote lach op de mond zitten, in afwachting van Rico Verhoeven.

verhoeven staredown tegen lazaar

Rico kwam zelfverzekerd naar de tafel en name het beantwoorden van enkele vragen door zowel Lazaar als Verhoeven was het tijd voor de befaamde staredown. En dat was letterlijk een stare down, de boomlange Rico keek letterlijk down op Lazaar die qua lengte een stuk tekort blijkt te komen (als het op lengte aan zou komen). Bazaar echter staat bekend om zijn keiharde knock-outs dus dit zal een uitdaging blijven voor Rico, ook al zal hij hem wellicht met zijn lengte op afstand weten te houden? Feit is dat er een kampioen van Enfusion tegenover de kampioen van Glory staat, op zich uniek dus is het ook gelijk een strijd tussen deze twee organisaties.

Wij zien uit naar 20 mei en de gevechten op Glory41, en moge de beste winnen. Wil je meer zien over de persconferentie bekijk dan onderstaande impressie video.

 

 

Bekijk ook

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page