Verhitte blondjes vliegen elkaar naar de keel bij staredown (video) Nieuws
Nieuws

Verhitte blondjes vliegen elkaar naar de keel bij staredown (video)

Verhitte blondjes vliegen elkaar naar de keel bij staredown (video)

Paige VanZant raakte donderdagavond in een verhitte confrontatie verwikkeld met rivaal Britain Hart tijdens de BKFC 16-weging. VanZant en Hart zullen aankomende nacht te zien zijn tegen elkaar in een blote vuist boksgevecht.

Voor VanZant die overkwam van de bekende MMA-organisatie. Is het de eerste keer dat zij aan een Barkeknuckle bokswedstrijd mee zal doen. Hart daarentegen is een doorgewinterde bokser, die al menig tegenstanders bloed proefde.

Bareknuckle is een van de meest bloederige vechtsporten. Maar dat lijkt VanZant niet te boeien. Sterker nog de sexy blondine zegt dat gezicht wonden snel helen. Om een voorproefje te nemen wat komen gaat ging het even los op de staredown en weging.

Paige pakt flink wat geld

Deze was live te volgen en ontbrandde even in een voorproefje wat komen gaat. ,,Dit is geen MMA waar je mensen kunt wurgen", schreeuwde Hart naar VanZant. Dit beviel de blonde knokker niet. Die Hart dat ook naar de strot vloog.

Dat beloofd wat. Wil je de twee de twee kemphanen zien knokken. Dan moet je vroeg je bed uit. Knucklemania waar VanZant en Hart headliner zijn start om 03:00 uur. Meer info om te kijken vindt je HIER.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/dit-megabedrag-pakt-sexy-blondje-met-blote-vuist-gevecht/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws