Verdachte van moord op dochter UFC-vechter vrijuit Nieuws
Nieuws

Verdachte van moord op dochter UFC-vechter vrijuit

Verdachte van moord op dochter UFC-vechter vrijuit
Verdachte van moord op dochter UFC-vechter vrijuit

Antwain Fisher, 35, werd op 22 november gearresteerd in een gezamenlijke operatie van de Amerikaanse politie.

Echter laten de autoriteiten aanklachten tegen Antwain Fisher vallen in de zaak Aniah Blanchard. Antwain Fisher, 35, werd aanvankelijk beschuldigd van eerste graad ontvoering.

Een van de drie verdachten aanvankelijk aangeklaagd in verband met de moord op Aniah Blanchard, stiefdochter van UFC zwaargewicht Walt Harris, zag hun aanklachten eerder deze week verminderd worden.

Vrijuit

Fisher werd in november gearresteerd in Auburn, AL. Dit kwam nadat Amerikaanse Marshals Ibraheem Yazeed, 30, gevangen namen in Escambia County, FL. Yazeed is beschuldigd van moord en wordt ervan beschuldigd Blanchard te hebben vermoord na haar te hebben ontvoerd in de nacht van 23 oktober.

ZIE OOK >> Lichaam gevonden van vermoorde dochter UFC vechter

Fisher werd aanvankelijk beschuldigd van het helpen van Yazeed, door transport te verstrekken en bewijsmateriaal te verwijderen. Er is echter geen overtuigend bewijs voor zijn beschuldiging als medeplichtige, hierdoor wordt hij op basis van "wettelijke en jurisdictieve gronden" vrijgelaten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws