Verbod op vechtsport gala’s lijkt nieuwe trend in Nederland Nieuws
Nieuws

Verbod op vechtsport gala’s lijkt nieuwe trend in Nederland

Verbod op vechtsport gala’s lijkt nieuwe trend in Nederland
Verbod op vechtsport gala’s lijkt nieuwe trend in Nederland

Het lijkt inmiddels een plaag te worden, de afgelopen weken wordt het ene na het andere vechtsport gala verboden in Nederland. Wat of wie zit hier achter?

Al eerder maakten wij melding van lokale vechtsport gala’s die worden afgezegd of verboden door gemeentes, vaak na anonieme meldingen die worden gedaan. Vooral de gemeente Den Haag leek getroffen, echter lijkt de trend zich uit te breiden en is Almere de volgende in de rij.

Echter wil tot nu toe geen gemeentes een boekje open doen wat de aard van de dreigingen zijn en blijft men in het ongewisse achter. Zo werd vandaag het zoveelste event afgelast en wel in de gemeente Almere.

Jaloezie onder diverse organisaties

Het Mexxtreme vechtsport gala is nu ook de pineut van een anonieme dreiging en de gemeente Almere besloot dan ook om het gala preventief geen doorgang te laten vinden.

Diverse bronnen melden dat er achter de anonieme meldingen in den lande jaloerse concurrenten zouden zitten. Echter als dit zo zou zijn dan snijden deze zichzelf ook aardig in de vingers. Want als er een gala wordt afgelast in een bepaalde gemeente dan zal een concurrent ook niet gespaard blijven zou men denken, aldus een van de gedupeerden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws