Verbod comeback beruchte vechter Dada 5000! 'Te gevaarlijk' Nieuws
Nieuws

Verbod comeback beruchte vechter Dada 5000! 'Te gevaarlijk'

Verbod comeback beruchte vechter Dada 5000! 'Te gevaarlijk'

Dhafir "Dada 5000" Harris zal in november toch niet terugkeren in actie.Gisteren kondigde BYB Extreme aan dat de ervaren straatvechter terug zou komen om te strijden als onderdeel van een event die plaatsvindt in Tampa, Florida op 19 november.

Het gevecht zou dienen als Harris' eerste actie sinds hij tegen straatvecht en UFC legende Kimbo Slice vocht bij Bellator in 2016, wat resulteerde in een verlies en een uiteindelijke reis naar het ziekenhuis waar hij een hartstilstand kreeg.

Risico te groot

Ondanks de aankondiging van de organisatie, heeft het Florida Department of Business and Professional Regulation Harris het gevecht verboden. Vanwege een onbepaalde schorsing die hij in Texas was opgelegd na de medische noodsituatie na zijn laatste gevecht (lees verder onder video).

“Dhafir Harris is momenteel voor onbepaalde tijd geschorst door de Texas Athletic Commission. De heer Harris zal niet deelnemen aan het evenement in november”, zeiden vertegenwoordigers van de commissie van Florida.

Klinisch dood

Harris, 45, werd voor onbepaalde tijd geschorst in Texas, waar het gevecht met Kimbo plaatsvond onder de vlag van Bellator. Die avond leed Harris een TKO in de derde ronde in een wedstrijd waarbij beide atleten uitgeput raakten door de heftigheid van het gevecht.

Daarna werd Harris met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Later onthulde hij dat hij twee hartaanvallen had gehad. Ook werd hij als klinisch dood beschouwd terwijl artsen vochten om zijn leven te redden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws