VERBOD: Alle grote bokswedstrijden in Engeland afgelast Nieuws
Nieuws

VERBOD: Alle grote bokswedstrijden in Engeland afgelast

VERBOD: Alle grote bokswedstrijden in Engeland afgelast

De BBBofC heeft voor januari al het boksen in het Verenigd Koninkrijk, vanwege de toenemende gevallen van het coronavirus verboden. Geen gevechten zijn toegestaan tot tenminste februari.

Het slechte nieuws werd vandaag naar buiten gebracht. Dit is een grote klap voor het boksen in Groot Brittannië, er stonden een aantal grote evenementen gepland.

Grote teleurstelling

,,Na de toename van COVID-19 gevallen in het Verenigd Koninkrijk en de effecten die dergelijke verhogingen hebben op de NHS. En het werk van de Board Medical Officers. Is besloten dat er geen toernooien onder de jurisdictie van de British Boxing Board of Control zullen plaatsvinden in januari 2021", zegt BBBofC in een verklaring.

Wedstrijden afgelast

Een verdere beoordeling door een medische panel en de leden van de raad, met betrekking tot toernooien vanaf februari, zal later in januari plaatsvinden.

Enkele van de getroffen bokswedstrijden is die tussen Karim Guerfi en Lee McGregor op 22 januari. Ook is David Avanesyan vs. Josh Kelly op 30 januari gaat niet door.

? LEES OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/ryan-garcia-gaat-iedereen-vernietigen-in-de-lichtgewicht-divisie-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws