'Veel verdriet!' UFC-ster McGregor diep geraakt
Home / Nieuws / ‘Veel verdriet!’ UFC-ster McGregor diep geraakt

‘Veel verdriet!’ UFC-ster McGregor diep geraakt

'Veel verdriet!' UFC-ster McGregor emotioneel

Conor McGregor mag dan wel een van de meest beruchte vechters zijn, toch heeft de Ier ook een zachte kant. Hij toont dan ook emoties bij het ophalen van herinneringen met zijn oude buurvrouw.

Op Facebook plaatste de voormalige UFC kampioen een emotionele post. McGregor was op visite bij zijn oude buurvrouw die 90 werd. ,,Gefeliciteerd met je 90ste verjaardag May Gleeson. Deze lieve dame en haar familie komen uit mijn kindertijd, Clonmacnoise road, Crumlin, Dublin 12″, schreef McGregor (lees verder onder FB-post).

 

 

,,May laat me foto’s zien van toen ik hier een kind was. Ongelooflijk! Bedankt May en de familie Gleeson! We hebben al onze kinderfoto’s van onze familie vele jaren geleden verloren, dus er zijn niet veel van mij of mijn familie meer beschikbaar en dat doet me veel verdriet, dus het is altijd een echte traktatie voor mij om sommige te zien. “

Herinneringen maken

McGregor die vanaf zijn eerste successen bij de UFC zijn leven laat documenteren door een vast fotograaf en cameraploeg is blij zo nieuwe herinneringen te kunnen maken. ,,Ik schrijf dit toe aan de reden waarom ik de afgelopen zoveel jaren een fulltime fotograaf en videograaf rond mijn familie en mijn eigen leven heb gehad. “

,,Het is de enige reden waarom ik al die documentaires kon maken die eraan kwamen, omdat ik bang was dat ik de komende jaren helemaal niets meer zou hebben om op terug te kijken, en voordat ik het wist had ik een schat aan inhoud en een verhaal te vertellen . Het is uiteindelijk allemaal gelukt, denk ik, wat je echt laat zien dat alles in dit leven met een reden gebeurt”, aldus McGregor die in 2022 zijn terugkeer naar de UFC zal maken.

Bekijk ook

Uitsmijter slaat verkeerde knock-out: 'Vieze spuugert' (video)

Uitsmijter slaat verkeerde knock-out? ‘Vieze spugert’ (video)

Een uitsmijter bij een cafe liet zich niet zomaar uit het veld slaan.

https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2022/05/arek-wrzosek-badr-hari.gif

‘Binnen 30 seconden plat! ‘Badr rivaal Wrzosek ziet gevecht niet zitten

Arkadiusz Wrzosek, die klaar is om zijn debuut te maken in de Mixed Martial Arts, reageerde op de uitdaging

'Tavares gaat KO!' Maslobojev belooft knalpartij tijdens Glory 81 (video)

‘Tavares gaat KO!’ Maslobojev gaat voor winst tijdens Glory 81 (video)

Het titelgevecht tussen Sergej Maslobojev en Luis Tavares kwam op bijzondere wijze tot stand.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page