'Veel verdriet!' UFC-ster McGregor diep geraakt Nieuws
Nieuws

'Veel verdriet!' UFC-ster McGregor diep geraakt

'Veel verdriet!' UFC-ster McGregor diep geraakt

Conor McGregor mag dan wel een van de meest beruchte vechters zijn, toch heeft de Ier ook een zachte kant. Hij toont dan ook emoties bij het ophalen van herinneringen met zijn oude buurvrouw.

Op Facebook plaatste de voormalige UFC kampioen een emotionele post. McGregor was op visite bij zijn oude buurvrouw die 90 werd. ,,Gefeliciteerd met je 90ste verjaardag May Gleeson. Deze lieve dame en haar familie komen uit mijn kindertijd, Clonmacnoise road, Crumlin, Dublin 12", schreef McGregor (lees verder onder FB-post).

,,May laat me foto's zien van toen ik hier een kind was. Ongelooflijk! Bedankt May en de familie Gleeson! We hebben al onze kinderfoto's van onze familie vele jaren geleden verloren, dus er zijn niet veel van mij of mijn familie meer beschikbaar en dat doet me veel verdriet, dus het is altijd een echte traktatie voor mij om sommige te zien. "

Herinneringen maken

McGregor die vanaf zijn eerste successen bij de UFC zijn leven laat documenteren door een vast fotograaf en cameraploeg is blij zo nieuwe herinneringen te kunnen maken. ,,Ik schrijf dit toe aan de reden waarom ik de afgelopen zoveel jaren een fulltime fotograaf en videograaf rond mijn familie en mijn eigen leven heb gehad. "

,,Het is de enige reden waarom ik al die documentaires kon maken die eraan kwamen, omdat ik bang was dat ik de komende jaren helemaal niets meer zou hebben om op terug te kijken, en voordat ik het wist had ik een schat aan inhoud en een verhaal te vertellen . Het is uiteindelijk allemaal gelukt, denk ik, wat je echt laat zien dat alles in dit leven met een reden gebeurt", aldus McGregor die in 2022 zijn terugkeer naar de UFC zal maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws