Home / Nieuws / Veel steun voor kickbokskampioen en familie na heftig ongeluk

Veel steun voor kickbokskampioen en familie na heftig ongeluk

Veel steun voor Kickbokskampioen en familie na heftig ongeluk

Robin van Roosmalen raakte gisteren ernstig gewond bij een ongeluk waarbij zijn zus Melissa om het leven kwam. Het schokkende nieuws ging de hele wereld over. En de kickbokskampioen en zijn familie kan rekenen op veel steun en medeleven.

Het ernstige ongeval vond gisteren plaats. Al snel bleek het om Robin en zijn zus te gaan. Het trieste nieuws veroorzaakte en schok binnen de kickboks wereld. Vanuit de hele wereld komen steun betuigingen binnen bij de familie via social Media.

Robin en Melissa strandde gisteren met hun auto op de snelweg. En Kwame op de vluchtstrook tot stilstand. Daar werden zij aangereden door een vracht wagen. Waarvan de chauffeur werd gearresteerd.

Veel steun

Op social media is te lezen dat Robin en zijn familie die zeer bekend zijn in de vechtsport kunnen steunen op veel medeleven. Vader William schreef op en post op Facebook”,,Lieve mensen bedankt voor jullie hartverwarmende berichten dat doet ons goed onze kleine meid is van ons weggenomen en wij zijn gebroken Robin wordt morgenvroeg geopereerd.”

Woorden schieten tekort voor dit zware verlies. Die ook de sportmensen raakten. Zo reageerde kickbokslegende Badr Hari met een gebroken hartje. Ook andere topvechters en fans reageerden massaal.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snotverkouden Doumbé: ‘Zelfs met dit griepje versla ik Groenhart’

Cedric Doumbé zegt zich niet door een griepje te laten weerhouden Murthel Groenhart te verslaan. ...

Vrouwelijke ‘HULK’ belooft tegenstander compleet te slopen

Gabi Garcia (links) Kyla Harrison (rechts) Gabi Garcia, de Braziliaanse reuzin ook bekend als de ...

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page