Veel steun voor kickbokskampioen en familie na heftig ongeluk – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Veel steun voor kickbokskampioen en familie na heftig ongeluk

Veel steun voor kickbokskampioen en familie na heftig ongeluk

Veel steun voor Kickbokskampioen en familie na heftig ongeluk

Robin van Roosmalen raakte gisteren ernstig gewond bij een ongeluk waarbij zijn zus Melissa om het leven kwam. Het schokkende nieuws ging de hele wereld over. En de kickbokskampioen en zijn familie kan rekenen op veel steun en medeleven.

Het ernstige ongeval vond gisteren plaats. Al snel bleek het om Robin en zijn zus te gaan. Het trieste nieuws veroorzaakte en schok binnen de kickboks wereld. Vanuit de hele wereld komen steun betuigingen binnen bij de familie via social Media.

Robin en Melissa strandde gisteren met hun auto op de snelweg. En Kwame op de vluchtstrook tot stilstand. Daar werden zij aangereden door een vracht wagen. Waarvan de chauffeur werd gearresteerd.

Veel steun

Op social media is te lezen dat Robin en zijn familie die zeer bekend zijn in de vechtsport kunnen steunen op veel medeleven. Vader William schreef op en post op Facebook”,,Lieve mensen bedankt voor jullie hartverwarmende berichten dat doet ons goed onze kleine meid is van ons weggenomen en wij zijn gebroken Robin wordt morgenvroeg geopereerd.”

Woorden schieten tekort voor dit zware verlies. Die ook de sportmensen raakten. Zo reageerde kickbokslegende Badr Hari met een gebroken hartje. Ook andere topvechters en fans reageerden massaal.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page