Veel geld opgehaald voor oud-bokser Rudi Lubbers Nieuws
Nieuws

Veel geld opgehaald voor oud-bokser Rudi Lubbers

Veel geld opgehaald voor oud-bokser Rudi Lubbers
Veel geld opgehaald voor oud-bokser Rudi Lubbers

De toestand van de aimabele bokslegende Rudi Lubbers heeft veel mensen geraakt. Velen doen dan ook een duit in het zakje om om hem een betere oude dag te bezorgen.

Een bedrag van €22.000 is inmiddels opgehaald voor de man die ooit als enige Nederlander tegenover Muhammed Ali in de boks ring stond, maar die in Bulgarije in bittere armoede leeft.

Zijn zoon Marco is gisteravond aangekomen in Bulgarije waar hij herenigd werd met zijn vader. De partner van Rudi Lubbers, Ria is met spoed in het ziekenhui opgenomen, haar toestand was zorgwekkend.

Hulp

Ria was onderkoeld en ondervoed, Lubbers heeft via de media aangegeven dat hij hoopt met het geld van de donaties beter voor zijn vrouw te kunnen gaan zorgen.

Het stel leeft vanuit een oude tochtige bestelauto met twintig zwerfhonden. Rini Wagtmans. Hij coördineert de hulpactie voor de oud-bokser. ,"Als hij in nood zit, moet hij geholpen worden, " zegt hij.

LEES OOK: Rudi Lubbers en zoon herenigd

Er kan nog verder gedoneerd worden via de crowdfunding actie, hoe meer geld er op gehaald wordt des te beter is Lubbers te helpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws