Veel belangstelling voor Mohammed Jaraya vanuit het buitenland Nieuws
Nieuws

Veel belangstelling voor Mohammed Jaraya vanuit het buitenland

Veel belangstelling voor Mohammed Jaraya vanuit het buitenland

Daar waar Nederland nog even uitgesloten is om te vechten, staat het buitenland te springen om Mohammed Jaraya!

Jaraya kan rekenen op veel belangstelling vanuit het buitenland om zijn kunnen te laten zien in de ring. Daar waar Nederland nog even off limits is is het kickboks talent razend populair in het buitenland, en staan er alvast een aantal partijen voor hem op de rol.

Sergio Sanchez tegen Mohammed Jaraya

Het nieuwe jaar begint al goed voor Jaraya, want op 3 februari 2018 staat hij tegen Sergio Sanchez op het K1Slam-evenement in Bilbao Spanje. Jaraya vecht een zogenaamde Superfight-partij in de 72,5kg gewichtsklasse. Sergio Sanchez (30 jaar) die van beroep politie agent is, is geen onbekende in de kickboks wereld en heeft al meerdere titels op zijn naam.

Mohammed Jaraya vs Mohamed Hendouf

Op het La Nuit des Titans 17 Maart 2018, in Tours (Frankrijk) is voorlopig het tweede event gepland voor Jaraya buiten de landsgrenzen, hij zal daar Mohamed Hendouf uit België treffen. Mohamed Hendouf is een K1 professional. Er zullen ongetwijfeld meerdere partijen volgen in het buitenland voor Jaraya, in Nederland moeten wij helaas nog even wachten om hem in actie te zien.

Enfusion CEO en manager Edwin Van Os maakte de derde partij van Mohammed Jaraya bekend. Op 27 oktober vecht The Destroyer op het DK Fight promotions event in de Lotto Arena in Oberhausen!

Veel belangstelling voor Mohammed Jaraya vanuit het buitenland

Bron: John Mo

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws