Veeg voet breek schedel! Man neer in straatgevecht (video) Nieuws
Nieuws

Veeg voet breek schedel! Man neer in straatgevecht (video)

Veeg voet breek schedel! Man neer in straatgevecht (video)

Slimme of nare trucjes vindt je vaak terug in straatgevechten. In een gereguleerde wedstrijd zijn er regels waar je op straat geen rekening mee hoeft te houden.

Een van de trucjes of technieken om je tegenstander uit balans te brengen is de voetveeg. Zoals we in de video zien is dat effectief genoeg om iemand knockout te krijgen. De man in het witte shirt maakt handig gebruik van het moment dat zijn rivaal uit balans raakt.

Trukendoos

Deze valt om en krijgt er gelijk een rechtse overheen. Met als gevolg dat deze neergaat en aan de binnenkant van zijn ogen moet kijken. Het bijschrift bij de video zegt genoeg: ,,Veeg voet breek schedel."

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws