Vechtvideo voetbalster: Politie onderzoekt geweldsincident Nieuws
Nieuws

Vechtvideo voetbalster: Politie onderzoekt geweldsincident

Vechtvideo voetbalster: Politie onderzoekt geweldsincident

De politie heeft een onderzoek gelanceerd nadat een video opdook waarin ex-Aberdeen voetbalster ster Shay Logan betrokken is bij een vechtpartij. De 34-jarige voetballer heeft afgelopen vrijdagavond buiten een frietkraam in Aberdeen, Schotland flink wat klappen uitgedeeld. De bokstraining die de voetballer kreeg tijdens zijn carrière om fit te blijven leek goed van pas te komen.

De politie heeft vandaag bevestigd dat ze de omstandigheden rond het incident onderzoekt. Op de beelden is te zien hoe de verdediger op één knie valt voordat hij herstelt om de overhand te krijgen op zijn rivaal.

Zijn tegenstander valt dan op beide knieën terwijl Logan stoten op hem neer regent. Een andere man kwam tussenbeide om ze op te splitsen nadat ze van het trottoir naar het midden van de weg waren gestruikeld.

Ik zou veilig over straat moeten kunnen

Logan gaf een verklaring af op Twitter waarin: ,,Met betrekking tot een video die sinds vrijdagavond in omloop is, voel ik dat het nodig is dat ik een kort inzicht in de gebeurtenissen geef. Iedereen die mij kent, weet dat ik geweld niet veroordeel en er ook niet naar op zoek ga", zegt Shay Logan.

,,Maar als ik geprovoceerd word, ga ik voor mezelf opkomen. Ik ben een mens zoals iedereen. Alleen omdat ik een voetballer ben, wil nog niet zeggen dat ongepaste mishandeling acceptabel is.

"Toen hij vrijdagavond werd benaderd, was het duidelijk dat de jongen een probleem met me had en me herhaaldelijk verbaal had misbruikt, waar ik aanvankelijk geen wraak op nam. Ik zou over straat moeten kunnen lopen zonder zonder reden mishandeld te worden", aldus Logan

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws