Vechtsportjournalist en eigenaar MMA site op brute wijze vermoord – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtsportjournalist en eigenaar MMA site op brute wijze vermoord

Vechtsportjournalist en eigenaar MMA site op brute wijze vermoord

Schokkend nieuws, een collega vechtsportjournalist blijkt afgelopen week op brute wijze van het leven te zijn beroofd. Renato Nogueira uit Rio de Janeiro, Brazilië, die naast zijn werk voor de vechtsport site MMA4er (waar hij ook eigenaar van was), tevens een bijbaan als Uber taxi chauffeur had werd letterlijk afgeslacht.

Doorzeefd

Nogueira stierf nadat hij werd aangevallen door criminelen in de noordelijke zone van Rio de Janeiro, terwijl hij als Uber chauffeur een rit deed. Het bedrijf meldde dat er op het moment van het misdrijf ook een klant in de auto van Renato Nogueira zat. Het voorval gebeurde afgelopen donderdagavond. Volgens de ;politie werd de passagier ook neergeschoten, maar kon gered worden. De auto en het lichaam van Nogueira werden doorzeefd met kogels terug gevonden, volgens de  afdeling Moordzaken van de Politie.

Gevaarlijk

De Militaire politie meldde dat Renato niet gehoorzaamde aan de bevelen van een groep bandieten om de auto te stoppen toen hij door de regio Gogó da Ema reed, die deel uitmaakt van het Chapadão Complex, een van de gevaarlijkste regio’s van Rio de Janeiro. Renato was 43 jaar oud en werkte voornamelijk op vechtsportevenementen in Rio de Janeiro. Op sociale netwerken betuigden vrienden, journalisten en atleten hulde en steun aan zijn familie. Naast zijn werk als Vechtsportjournalist fotografeerde hij ook grote vechtsport events.

 

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page