Vechtsportjournalist en eigenaar MMA site op brute wijze vermoord Nieuws
Nieuws

Vechtsportjournalist en eigenaar MMA site op brute wijze vermoord

Vechtsportjournalist en eigenaar MMA site op brute wijze vermoord

Doorzeefd

Nogueira stierf nadat hij werd aangevallen door criminelen in de noordelijke zone van Rio de Janeiro, terwijl hij als Uber chauffeur een rit deed. Het bedrijf meldde dat er op het moment van het misdrijf ook een klant in de auto van Renato Nogueira zat. Het voorval gebeurde afgelopen donderdagavond. Volgens de ;politie werd de passagier ook neergeschoten, maar kon gered worden. De auto en het lichaam van Nogueira werden doorzeefd met kogels terug gevonden, volgens de afdeling Moordzaken van de Politie.

Gevaarlijk

De Militaire politie meldde dat Renato niet gehoorzaamde aan de bevelen van een groep bandieten om de auto te stoppen toen hij door de regio Gogó da Ema reed, die deel uitmaakt van het Chapadão Complex, een van de gevaarlijkste regio's van Rio de Janeiro. Renato was 43 jaar oud en werkte voornamelijk op vechtsportevenementen in Rio de Janeiro. Op sociale netwerken betuigden vrienden, journalisten en atleten hulde en steun aan zijn familie. Naast zijn werk als Vechtsportjournalist fotografeerde hij ook grote vechtsport events.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws