Vechtsport talent gezocht voor nieuwe TV serie “de Ninja Nanny”! Nieuws
Nieuws

Vechtsport talent gezocht voor nieuwe TV serie “de Ninja Nanny”!

Vechtsport talent gezocht voor nieuwe TV serie “de Ninja Nanny”!

Vechtsport talent gezocht voor nieuwe TV serie “de Ninja Nanny”!

Waar gaat de nieuwe serie de Ninja Nanny over?

"De twaalfjarige Hunter baalt enorm als ze met haar moeder, haar nieuwe man en babybroertje naar het bekakte Gooidorp verhuizen. Tot overmaat van ramp komt er ook een Nanny in huis wonen. Als Hunter erachter komt dat de nanny een Pencak Silat Ninja is, ontstaat een onverwachte vriendschap. De nanny leert Hunter de mystieke kunst van zelfverdediging, magie en meditatie. Terwijl iedereen druk bezig is met zichzelf trekken ze samen ten strijde tegen het onrecht."

Wie wordt er gezocht?

De organisatie is op zoek naar iemand voor de rol van Hunter , als je tussen de 12 en 18 jaar en van van sport en acteren houdt kun jij je aanmelden. De opnames voor de serie vinden deze zomervakantie plaats. "Als je een paar dagen niet beschikbaar bent, is dat geen probleem. Mocht je in de periode juni-augustus een langere periode op vakantie gaan, meld dat dan bij je aanmelding."

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de rol?

Auditie doen hoort bij het selectie proces maar voordat je dit kan doen moet je jezelf presenteren en voorstellen, maak een filmpje waarin je jezelf voorstelt met je naam, leeftijd, pencak, karate, kickboksen of andere vechtsport ervaring, toneel ervaring, lijk je op Hunter? In het filmpje geef je ook een demonstratie van je beste vechtmoves en kicks! Stuur je filmpje op en vul het formulier in, heel simpel dus, interesse en wil jij het vechtsport gezicht van de serie worden? Geef je dan op door te klikken op deze link.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws