Vechtsport talent gezocht voor nieuwe TV serie “de Ninja Nanny”! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtsport talent gezocht voor nieuwe TV serie “de Ninja Nanny”!

Vechtsport talent gezocht voor nieuwe TV serie “de Ninja Nanny”!

De makers van een nieuwe jeugd serie op televisie, “de Ninja Nanny” zijn zoek naar jeugdig vechtsport talent, in de serie zal Pencak Silat als een rode draad door het verhaal lopen. Echter zijn talenten uit andere stijlen ook van harte welkom om auditie te doen, interesse voor een rol in deze unieke serie? Lees dan verder!

Vechtsport talent gezocht voor nieuwe jeugdserie “de Ninja Nanny”!

Waar gaat de nieuwe serie de  Ninja Nanny over?

“De twaalfjarige Hunter baalt enorm als ze met haar moeder, haar nieuwe man en babybroertje naar het bekakte Gooidorp verhuizen. Tot overmaat van ramp komt er ook een Nanny in huis wonen. Als Hunter erachter komt dat de nanny een Pencak Silat Ninja is, ontstaat een onverwachte vriendschap. De nanny leert Hunter de mystieke kunst van zelfverdediging, magie en meditatie. Terwijl iedereen druk bezig is met zichzelf trekken ze samen ten strijde tegen het onrecht.”

Wie wordt er gezocht?

De organisatie is op zoek naar iemand voor de rol van Hunter , als je tussen de  12 en 18 jaar en van van sport en acteren houdt kun jij je aanmelden. De opnames voor de serie vinden deze zomervakantie plaats. “Als je een paar dagen niet beschikbaar bent, is dat geen probleem. Mocht je in de periode juni-augustus een langere periode op vakantie gaan, meld dat dan bij je aanmelding.”

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de rol?

Auditie doen hoort bij het selectie proces maar voordat je dit kan doen moet je jezelf presenteren en voorstellen, maak een filmpje waarin je jezelf voorstelt met je naam, leeftijd, pencak, karate, kickboksen of andere vechtsport ervaring, toneel ervaring, lijk je op Hunter? In het filmpje geef je ook een demonstratie van je beste vechtmoves en kicks! Stuur je filmpje op en vul het formulier in, heel simpel dus, interesse en wil jij het vechtsport gezicht van de serie worden? Geef je dan op door te klikken op deze link.

Bekijk ook

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen dan toch echt de UFC-kooi in gaan tegen elkaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page