Vechtsport organisatie ONE Championship komt naar Europa Nieuws
Nieuws

Vechtsport organisatie ONE Championship komt naar Europa

Vechtsport organisatie ONE Championship komt naar Europa
Vechtsport organisatie ONE Championship komt naar Europa

De voorbereidingen van de grootste vechtsport organisatie ONE Championship om Europa binnen te vallen zijn in volle gang.

Bronnen melden onze redactie desgevraagd dat ONE Championship een land op het vizier heeft om haar eerste event binnen Europa te houden. Hoe het event er uit zal zien, en of er Nederlandse vechters aan zullen treden is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de coronapandemie.

Alex Engelhardt van de Global Association Of Mixed Martial Arts (GAMMA) weet onze redactie te vertellen dat ONE naar diverse opties kijkt. GAMMA is partner van ONE voor het organiseren van onder andere amateur MMA-events.

Nederlandse topvechters

Deze events worden vaak gescout op potentiële vechters die bij ONE aan de gang kunnen. Ook de ONE President voor Europa Carlo Di Blasi meldt dat de organisatie naar Europa komt. Men houdt nog wel even een slag om de arm. Maar onderhandelingen zijn gaande.

ONE Championship beschikt over een grote stal van Nederlandse topvechters. Deze kunnen nu niet op events in actie komen wegens de reisbeperkingen naar onder andere Azië. Als ONE voet zet op Europese bodem dan is dit geduchte concurrentie voor organisaties zoals GLORY Kickboxing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws