Vechtsport legende en Bruce Lee acteur John Saxon overleden Nieuws
Nieuws

Vechtsport legende en Bruce Lee acteur John Saxon overleden

Vechtsport legende en Bruce Lee acteur John Saxon overleden

De overleden John Saxon, acteur en krijgskunstenaar werkte tijdens zijn carrière, die meer dan 60 jaar duurde, aan meer dan 200 projecten.

John Saxon, een acteur uit onder andere Nightmare on Elm Street, is overleden. Hij was 83 jaar oud. Saxon stierf aan longontsteking in Murfreesboro, Tennessee, volgens zijn vrouw Gloria.

De acteur en vechtsporter werkte tijdens zijn carrière, die meer dan 60 jaar duurde, aan meer dan 200 projecten. Waaronder drie van de A Nightmare on Elm Street-films onder regie van Wes Craven. Bovendien speelde Saxon samen met vechtsportlegende Bruce Lee in Enter the Dragon.

Bekende acteur en vechtsporter

John Saxon verdiende een Golden Globe voor zijn vertolking van een Mexicaanse bandiet tegenover Marlon Brando in The Appaloosa (1966). Saxon had ook een terugkerende rol in Dynasty als Rashid Ahmed en Falcon Crest.

Hij verwierf bekendheid tijdens zijn carrière en werkte graag met Bruce Lee aan Enter the Dragon in 1973. De rollen waren Lee's laatste en hij respecteerde wat Saxon naar de tafel bracht tijdens het filmen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws