Vechtsport legende en acteur Jet Li ernstig ziek – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtsport legende en acteur Jet Li ernstig ziek

Vechtsport legende en acteur Jet Li ernstig ziek

Jet Li heeft de laatste paar jaar niet in de schijnwerpers gestaan, maar een recente foto van de actiester heeft speculaties aangewakkerd dat zijn gezondheid achteruitgaat. In foto van Li genomen door een fan in Tibet die zaterdag opdook, lacht de 55-jarige vechtsportster voor de camera, maar ziet er broos uit. De man met wie hij poseert, gebruikt een van zijn handen om de armen van de acteur te ondersteunen, die hij voor zijn lichaam kruist. “Jackie Chan en Jet Li waren als Goden voor mij toen ik klein was. Het is zo triest om Li zo te zien zitten, “schreef een fan op Twitter. Een ander voegde eraan toe: “Ik ben kapot om hem zo te zien.”

Anderen fans zeiden dat ze niet geloofden dat de man op de foto Li was.

Li zelf heeft nog niet gereageerd op de recente foto, maar het is verre van de foto’s die hij de afgelopen maanden op zijn Instagram heeft geplaatst. Eind december deelde de Romeo Must Die-ster een video waarin hij zijn fans een fijne vakantie en veel geluk toewenste in het komende jaar. De in Peking geboren acteur onthulde in 2013 dat hij last had van hyperthyreoïdie na de diagnose in 2010, volgens The Hollywood Reporter.

Beterschap wensen van Dana White

“Ik heb pijn, maar ik lijd niet. Ik ben blij, “zei hij toen. De krant meldde ook dat Li een hartaandoening heeft en problemen had om langdurig te staan ​​vanwege verwondingen aan zijn benen en ruggengraat die hij had opgelopen op filmsets. Vorige maand kondigde diverse media aan dat Li “de keizer van China zou spelen”, die de mobilisatie van troepen beveelt via de dienstplicht van één man uit elk huishouden” in Disney’s live-actie remake van Mulan. Echter of dit doorgaat is niet bekend.gemaakt, ook UFC president Dana White wenste Jet Li veel beterschap toe.

Bekijk ook

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Grote Glory gevechten op komst: ‘Snel meer nieuws’

De geruchtenmolen rondom Glory draait volop

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page