Vechtsport legende en acteur Jet Li ernstig ziek Nieuws
Nieuws

Vechtsport legende en acteur Jet Li ernstig ziek

Vechtsport legende en acteur Jet Li ernstig ziek

Anderen fans zeiden dat ze niet geloofden dat de man op de foto Li was.

Li zelf heeft nog niet gereageerd op de recente foto, maar het is verre van de foto's die hij de afgelopen maanden op zijn Instagram heeft geplaatst. Eind december deelde de Romeo Must Die-ster een video waarin hij zijn fans een fijne vakantie en veel geluk toewenste in het komende jaar. De in Peking geboren acteur onthulde in 2013 dat hij last had van hyperthyreoïdie na de diagnose in 2010, volgens The Hollywood Reporter.

Beterschap wensen van Dana White

"Ik heb pijn, maar ik lijd niet. Ik ben blij, "zei hij toen. De krant meldde ook dat Li een hartaandoening heeft en problemen had om langdurig te staan ​​vanwege verwondingen aan zijn benen en ruggengraat die hij had opgelopen op filmsets. Vorige maand kondigde diverse media aan dat Li "de keizer van China zou spelen", die de mobilisatie van troepen beveelt via de dienstplicht van één man uit elk huishouden" in Disney's live-actie remake van Mulan. Echter of dit doorgaat is niet bekend.gemaakt, ook UFC president Dana White wenste Jet Li veel beterschap toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws