Vechtsport Info en FightNews starten samenwerking! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtsport Info en FightNews starten samenwerking!

Vechtsport Info en FightNews starten samenwerking!

FightNews en Vechtsport bundelen krachten!

Vechtsport Info en FightNews starten samenwerking

Sinds kort zijn FightNews en Vechtsport Info een uitgebreide samenwerking gestart. Aangezien beide partijen op hun eigen unieke manier vechtsport nieuws brengen, maken zij gebruik van elkaars aanvullende kracht. Zowel Vechtsport Info als FightNews hebben de doelstelling op een eerlijk en open manier vechtsport fans te voorzien van nieuws en andere zaken rondom zijn of haar favoriete vechtsport, vechter of andere gerelateerde zaken.

FightNews is de autoriteit voor het laatste vechtsport nieuws op social media

Fight news is al geruime tijd een autoriteit op social media als Facebook als het gaat om zeer snel het laatste nieuws te brengen. Houssinn El Bouchehati de man achter FightNews en zijn eigen Facebook profiel(wat ook veel bekeken wordt) is altijd goed ingelicht over zaken die spelen rondom vechtsporten. Hij heeft een uitgebreid netwerk wat varieert van topvechters tot officials en andere die hem voorzien van het laatste nieuws en feiten.

Geen overname maar een goede samenwerking

Er is geen sprake van een overname, maar eerder een vruchtbare samenwerking waar beide partijen hun krachten en expertise als aanvullend tot elkaar zien. De regel is immers als je puls met plus vermenigvuldigd je dubbel plus krijgt, dus een win-win voor niet alleen beide nieuws partijen maar ook voor de vechtsport fans die altijd op zoek zijn naar de laatste nieuwtjes.

Selectief en doordacht

Niet al het nieuws zal 1 op 1 van elkaar worden opgenomen, maar een goede selectie die relevant is. Social media werkt namelijk iets anders en vereist kennis van zaken. Zo reageren vaak personen op social media direct, daar waar een vechtsport nieuws site het nieuws brengt zonder dat men direct een reactie kan geven. Ben je benieuwd hoe de Facebook pagina van FightNews er uit ziet, en wat zij zoals brengen? Ga dan naar de FightNews Facebook pagina door te klikken op deze link. Overigens worden alle plaatjes en grafische zaken gemaakt op FightNews door Katana Amine.

 

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page