Vechtsport gala's die je niet mag missen dit weekend - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtsport gala’s die je niet mag missen dit weekend

Vechtsport gala’s die je niet mag missen dit weekend

Vechtsport gala’s die je zeker niet missen mag dit hete weekend!

Volgens de weerberichten wordt het dit weekend tropisch warm de temperaturen zulle de pan uit reizen, de mussen dood van het  dak vallen maar laat dat vooral de vechtsport fun niet drukken dit weekeind. Haast je want er zijn dan nog wel kaarten te koop maar de ervaring leert dat je beter snel kunt zijn want voor je het weet is het gala van je keuze uitverkocht.

Zowel vandaag zaterdag 27 mei als morgen zondag 28 mei zul jij je kunnen vermaken met de moderne gladiatoren in de ring. Laten wij eens kijken wat er op de vechtsport agenda staat en wat “the places to be” zijn.

Rings Amstelveen zaterdag 27 mei 2017

Het gala wordt gehouden in Sporthal de Emergohal te Amstelveen en begint om 19:00 uur. Roel Mannaart en zijn zus Sharon zullen vandaag acte de présence geven op het gala.

RINGS Amstelveen 27 mei 2017

Ypenburg Exclusive Fightday zaterdag 27 mei 2017

Het gala wordt gehouden in Den Haag en begint om 14:30 uur. Haast je naar de Sporthal Leidschenveen gelegen aan de Vaz Diasdreef 20 te Den Haag.

Ypenburg Exclusive Fightday zaterdag 27 mei 2017

 

World Fighting League zaterdag 27 mei 2017

Het topsport centrumAlmere zal gonzen van de MMA liefhebbers als de strijd losbarst tussen de diverse topvechters die aan de rol zijn toegevoegd op dit super gala georganiseerd door de WFL. De WFL komt van de hand van de befaamde vechter Melvin Manhoef en zal zorgen voor veel top gevechten.

 

 

Slamm zondag 28 mei 2017

Almere is de vechtsport hoofdstad dit weekend, vindt eerder dit werken de WFL plaats in deze stad dan is het zondag 28 mei de beurt aan SLAMM. Het gala start om 15:50 uur en vindt plaats in sporthal stedewijk te Almere.

Slamm Almere's Finest Vechtsport Gala 28 mei 2017

 

Al met al lijkt dit weekend het vuur en zonnestralen niet alleen van de zon af te spatten maar ook vanaf de diverse vechtsporters. Niet eerder vonden er zulke interessante vechtsport gala’s in het zelfde weekend plaats. Voor diegene die gaan beloofd het een top weekend te worden, en voor de achterblijvers…. Tja blijf onze site volgen voor nog meer vechtsport nieuws en gala’s. Want een dag ons nieuws gemist is een dag niet beleefd…..

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page