Vechtsport Fan? Laat dan van je horen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtsport Fan? Laat dan van je horen

Vechtsport Fan? Laat dan van je horen

Vechtsport Fan? Laat dan van je horen via Vechtsport-Online.nl

schrijf mee op vechtsport-online.nlWe zijn nu al een tijdje online met onze website en dat gaat niet ongemerkt voorbij. Dagelijks worden onze artikelen gedeeld en werken er inmiddels een aantal vrijwilligers mee om onze site up to date te houden. Wij zijn er voor elke vechtsport fan, dus of je nu houdt van MMA, Karate, Judo, Boksen, Muay Thai etc het maakt niet uit wij berichten graag over alles wat er in vechtsport land plaatsvindt.

Groei met ons mee

Wat ons concept anders maakt dan alle andere vechtsport sites, of vechtsport nieuws blogs is dat wij naast het landelijke nieuws ook het regionale en plaatselijke vechtsport nieuws, activiteiten, evenementen en wat al niet meer zij graag naar voren brengen. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar als wij op tijd worden geïnformeerd over dit soort zaken, deel gerust je plaatselijke vechtsport activiteiten met ons, stuur ons een mail en wij gaan er mee aan de slag, dit kan naar redactie@vechtsport-online.nl.

Zo groeien wij in nieuws etc, en als bijdager of draagster aan de site vergeten wij niet natuurlijk, hoe meer wij groeien des te meer leuke dingen kunnen wij verzinnen om onze vrijwilligers te belonen. Denk dan aan aanwezig zijn bij diverse vechtsport evenementen, pers conferenties zoals Glory etc. Dus lijkt het je leuk bij te dragen, doe dit gerust.

Deel gerust ons initiatief

Wellicht sport jezelf bij een sportschool en staat deze nog niet vermeld op onze site? Spreek gerust de sportschool eigenaar aan en geef aan dat wij deze gratis vermelden. Zo helpt men ons om compleet te worden en wordt e desbetreffende sportschool beter terugvindbaar. De ene hand wast de andere zeg maar.

Vertel over jezelf of schrijf gewoon mee

Ben je een aanstormend vechtsport talent, of ken je iemand waarvan je vindt dat deze op onze site een plek verdiend? Meld het bij ons en wij zullen beoordelen wat wij er mee kunnen wellicht een interview? Of is er een vechtsport initiatief zoals vechtsporten voor mindervaliden etc. Wij geven dit graag een platform. Misschien wil je graag een stukje schrijven over een bepaalde vechtsport of een ervaring? Als het maar met vechtsport te maken heeft kan het interessant zijn.

Interesse gewekt, of vragen mail ons gerust op info@vechtsport-online.nl

De Redactie

 

 

 

Bekijk ook

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page