Vechtsport Fan? Laat dan van je horen Nieuws
Nieuws

Vechtsport Fan? Laat dan van je horen

Vechtsport Fan? Laat dan van je horen

Vechtsport Fan? Laat dan van je horen via Vechtsport-Online.nl

We zijn nu al een tijdje online met onze website en dat gaat niet ongemerkt voorbij. Dagelijks worden onze artikelen gedeeld en werken er inmiddels een aantal vrijwilligers mee om onze site up to date te houden. Wij zijn er voor elke vechtsport fan, dus of je nu houdt van MMA, Karate, Judo, Boksen, Muay Thai etc het maakt niet uit wij berichten graag over alles wat er in vechtsport land plaatsvindt.

Vechtsport Fan? Laat dan van je horen

Groei met ons mee

Wat ons concept anders maakt dan alle andere vechtsport sites, of vechtsport nieuws blogs is dat wij naast het landelijke nieuws ook het regionale en plaatselijke vechtsport nieuws, activiteiten, evenementen en wat al niet meer zij graag naar voren brengen. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar als wij op tijd worden geïnformeerd over dit soort zaken, deel gerust je plaatselijke vechtsport activiteiten met ons, stuur ons een mail en wij gaan er mee aan de slag, dit kan naar redactie@vechtsport-online.nl.

Zo groeien wij in nieuws etc, en als bijdager of draagster aan de site vergeten wij niet natuurlijk, hoe meer wij groeien des te meer leuke dingen kunnen wij verzinnen om onze vrijwilligers te belonen. Denk dan aan aanwezig zijn bij diverse vechtsport evenementen, pers conferenties zoals Glory etc. Dus lijkt het je leuk bij te dragen, doe dit gerust.

Deel gerust ons initiatief

Wellicht sport jezelf bij een sportschool en staat deze nog niet vermeld op onze site? Spreek gerust de sportschool eigenaar aan en geef aan dat wij deze gratis vermelden. Zo helpt men ons om compleet te worden en wordt e desbetreffende sportschool beter terugvindbaar. De ene hand wast de andere zeg maar.

Vertel over jezelf of schrijf gewoon mee

Ben je een aanstormend vechtsport talent, of ken je iemand waarvan je vindt dat deze op onze site een plek verdiend? Meld het bij ons en wij zullen beoordelen wat wij er mee kunnen wellicht een interview? Of is er een vechtsport initiatief zoals vechtsporten voor mindervaliden etc. Wij geven dit graag een platform. Misschien wil je graag een stukje schrijven over een bepaalde vechtsport of een ervaring? Als het maar met vechtsport te maken heeft kan het interessant zijn.

Interesse gewekt, of vragen mail ons gerust op info@vechtsport-online.nl

De Redactie

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws