Home / Nieuws / Vechtsport: Baas ONE Championship Chatri Sityodtong bedankt zijn vechters

Vechtsport: Baas ONE Championship Chatri Sityodtong bedankt zijn vechters

Vechtsport: Baas ONE Championship Chatri Sityodtong bedankt zijn vechters

ONE Championship is een van de snelst groeiende vechtsport organisaties ter wereld die de ene na de andere bekende vechter aan zich weet te binden. Chatri Sityodtong de oprichter en CEO van ONE steekt zijn bewondering voor zijn aanwinsten dan ook niet onder stoelen of banken.

“Vechters leven echt eervolle en moedige levens. Door je dromen na te jagen en je hart te volgen, draag je je ziel aan de wereld met elke triomf en elke mislukking. Door je ziel te laten zien, inspireer je de wereld om meer te dromen, meer te doen en meer in het leven te zijn. ” Wijze woorden van Sityodtong op zijn eigen blog, en wat gericht is aan zijn vechters stal.

“Ik heb echt de beste baan in het leven omdat ik jouw verhalen met de wereld kan delen. Door de magie van verhalen vertellen, de kracht van media en de schoonheid van onze helden, ontbrandt ONE Championship hoop, viert het waarden, creëert dromen, inspireert naties en verandert de wereld.” vervolgt hij.

Perfectie

Dat Chatri Sityodtong met zijn hart en ziel het bedrijf leidt,wat inmiddels een geduchte concurrent aan het worden is voor jarenlange gevestigde partijen zoals de UFC, Bellator en GLORY Kickboxing wordt door velen als zijn kracht gezien.

“Ik ben verre van perfect als leider, maar mijn hart is op de juiste plaats. Zoals velen van jullie overleefde ik ook armoede en tegenspoed. Ik ben in jouw schoenen geweest en ik heb je pad bewandeld. Vechtsporten is waar ik van houd. Vechtsporten zijn wie ik ben.”

Dromen

“Op een persoonlijke noot, accepteer mijn oprechte waardering en dankbaarheid voor het omarmen van ONE als uw partner in uw succes. Bedankt dat je mij en mijn team een ​​cruciaal onderdeel hebt gemaakt van je geweldige reis als topsporter. Ik neem deze verantwoordelijkheid niet licht op. Als uw CEO beloof ik harder te werken dan iedereen in de wereld om te zien dat uw dromen uitkomen. ”

Nogmaals bedankt aan al onze ongelooflijke atleten voor uw grootheid! Ik ben gezegend om je als je leider te dienen. Laten we samen onze dromen blijven najagen! OSU !!! Nederig tot uw dienst, Chatri.

Professioneel

De vechters bij ONE spreken vaak over het familie gevoel en de geweldige organisatie waar andere partijen tekort schieten. Sityodtong omarmt zijn vechters daar waar andere deze puur als geld machines lijken te zien. En de fans worden gezien als deel van de ONE familie.

De opmerking van Andy Souwer na zijn debuut partij bij ONE spreekt boekdelen; ” Opinions & for real, this is the most professional organisation I ever seen. Beside that, they take care about fighters, but most of all, they care about their fans! We are all ONE!!! ”

 

Bekijk ook

IDIOTEN: Op doping betrapte Jarrell Miller haalt uit naar haters

Topbokser Jarrell Miller haalt via social media flink uit naar haters die hem voor altijd ...

Naar deze organisaties kunnen Rico en Badr overstappen

Nu GLORY Kickboxing in de problemen verkeerd wordt er door vechtsport experts en media stevig ...

47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training

Oscar De La Hoya sluit zich aan bij de huidige trend van bokslegendes. Hij zegt ...