VECHTERSBAAS: 'Niemand die zomaar die wereldtitel afpakt'
Home / Nieuws / VECHTERSBAAS: ‘Niemand die zomaar die wereldtitel afpakt’

VECHTERSBAAS: ‘Niemand die zomaar die wereldtitel afpakt’

De baas van de grootste vechtsport organisatie in de wereld ONE Championship neemt het op voor een van zijn kampioenen.

Chatri Sityodtong, de grote man achter de grootste vechtsport organisatie in de wereld ONE Championship meent wat hij zegt. In dit geval maakt de vechtersbaas zich boos over het feit dat een van zijn vechters uitgedaagd werd om haar wereldtitel vacant te stellen.

Niks ervan

Angela Lee, de ONE FC Women’s Atomweight kampioen verwacht een baby. Dit was aanleiding voor collega vechter Denice Zamboanga om via social media de aanval in te zetten op Lee, zij eist dat deze haar wereldtitel vacant stelt. Daar is Sityodtong het niet mee eens.

Onnodig te zeggen dat Sityodtong de lakens uitdeelt binnen zijn organisatie, en dat laat hij blijken via een post op Facebook vrijdag waar hij dit nog maar eens duidelijk maakt. “ONE Atomweight World Champion Angela Lee zal niet van haar titel worden ontdaan en of worden gevraagd om te vertrekken,” schrijft Sityodtong.

Bedrog

“ONE Championship heeft nog nooit iemand zijn of haar wereldkampioenschap titel afgenomen.”Voor mij zijn er maar een paar redenen waarom een ​​atleet gestript moet worden en of gevraagd moet worden zijn of haar wereldtitel op te geven: bedrog, onwil om de titel te verdedigen, criminele activiteit of pensionering. “

Bij ONE staat de erecode van de vechtsport hoog in het vaandel, via een sneer zet hij Zamboanga op haar plek. Wel zegt Sityodtong dat Zamboanga een goede vechter maar dat zij zich zal moeten gaan bewijzen in het aankomende atoomgewicht toernooi voor vrouwen bij de organisatie.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page