Vechtersbaas in metro daagt de verkeerde uit! Nieuws
Nieuws

Vechtersbaas in metro daagt de verkeerde uit!

Vechtersbaas in metro daagt de verkeerde uit!

Let voortaan goed op voordat je iemand uitdaagt in de metro!

Een luidruchtige onruststoker in de metro dacht wel even een grote mond te kunnen opzetten tegen een medereiziger, echter maakt hij daarbij de vergissing van zijn leven. Zoals te zien is op het filmpje gemaakt door een medepassagier. De zware vadsige wannabe stoere knaap in het witte T-Shirt en de blauwe honkbalpet scheld een man in een straks paars shirt uit, deze blijft echter ijzig kalm.

Aanleiding tot ruzie onbekend

Het is niet duidelijk wat er gebeurd is voordat de video begint, maar het is niet moeilijk om te vermoeden dat stoere knaap de aanjager is, omdat zelfs een dame hem erop komt wijst om te stoppen, en hem voor zijn gedrag te berispen.

'Je bent erg dom bezig,' zegt de vrouw tegen de uitlokker, en als hij protesteert, sluit ze ook zijn foutieve claim af dat de andere man een 'acterende gangster' was. Stoer als hij denkt te zijn neemt hij dat niet voor lief en vertelt haar de mond te houden en te gaan zitten."

Ondanks haar pogingen om hem te praten, wordt de man nog meer opgefokt, totdat op dat moment de man die wordt uitgescholden, haar rustig verzekert dat alles goed druipt zij af en zegt: "Nou, ik heb het geprobeerd".

Kom niet in mijn persoonlijke ruimte

De aanvaller richt zijn aandacht terug naar de man en gaat letterlijk tegen hem aan staan: "Raak me niet aan!" Zegt zijn beoogde slachtoffer die hem op armlengte probeert te houden. In zijn ego aangetast, probeert de aanvaller een fysieke confrontatie aan te gaan, waarbij hij hem zegt te gaan slaan, terwijl hij zichzelf in het gezicht slaat alsof hij zegt dat hij niet kan pijn geen pijn voelt.

Wat ga je doen? Ik wil dat je slaat. Ik wil dat je slaat! 'Schreeuwt hij.

Hij komt tot de conclusie dat een gevecht nu bijna onvermijdelijk lijkt en de man die schreeuwt, beslist dat hij iets moet doen, maar hij deelt geen stoot uit zoals de man met het petje had verwacht.

In plaats daarvan plaatst hij zich snel achter hem om, slaat een arm om zijn nek zet een achterwaartse nekklem in, en trekt hem daarop mee naar de vloer en is in het proces om de man te laten gaan slapen als de video eindigt.

Natuurlijk zouden we moeten benadrukken dat u alleen maar een beroep moet doen op het gebruik van vechtsporten als laatste redmiddel, maar zoals u hier kunt zien, als u zichzelf bevindt in een positie waar u zichzelf moet verdedigen, kan Braziliaans Jiu-Jitsu extreem zijn effectief.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws