Vechters gezocht Bari Gym kickboksgala 28 oktober 2017 Nieuws
Nieuws

Vechters gezocht Bari Gym kickboksgala 28 oktober 2017

Vechters gezocht Bari Gym kickboksgala 28 oktober 2017

GALA aanmelding / uitnodiging, en Vechters gezocht Bari Gym kickboksgala 28 oktober 2017

Zaterdag 28 oktober ‘17 presenteert RHJC promotions de 16e editie van het "Bari Gym kickboksgala". Er worden nog vechters gezocht voor de match making voor het altijd druk bezochte gala in Noordwijkerhout. Het beloofd deze keer ook weer een knallend gala te worden waar altijd deelnemers van top vechtsport scholen uit geheel Nederland aan mee doen. Het is een uitgelezen kans om jong en oud talent te presenteren. Om het gala compleet te maken worden dus vechters gezocht om de "Fight Card" te completeren.

Vechters gezocht Bari Gym kickboksgala 28 oktober 2017

Vechters aanmelden voor het Bari Gym kickboksgala

Wil je vechters opgeven? Dit kan in de klasse: B, C, N, MMA (amateur) en Jeugd. Alleen volledige aanmeldingen worden in behandeling genomen. De gegevens van de vechters mail je naar dendmatchmaking@gmail.com.

Auspiciën en locatie

Het gala staat onder de supervisie van de Sectie Ringcontactsporten FOG. De locatie van het gala is: De Schelft, Maandagsewetering 202, 2211 WV Noordwijkerhout. Deze locatie is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeer gelegenheid bij de locatie en in de directe omgeving.

Vragen en antwoorden

Wij vernemen deze natuurlijk graag. Mail ons gerust, de vragen kun je richten aan Regina Spanjaard – D & D matchmaking via dendmatchmaking@gmail.com.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws