Vechters breken podium af! knokken backstage verder (video) Nieuws
Nieuws

Vechters breken podium af! knokken backstage verder (video)

Vechters breken podium af! knokken backstage verder (video)

Twee MMA-vechters in Rusland hadden niet eens een kooi nodig om verwikkeld te raken in een brute vechtpartij. Sterker nog, ze gebruikten gewoon een podium dat oorspronkelijk bedoeld was om een ​​persconferentie te houden.

Dat was nog niet alles want de vechtpartij escaleerde. Wat volgde was een gewelddadige backstage vechtpartij terwijl de beveiliging worstelde om de orde te handhaven. Het concept van pop-MMA is een groeiend fenomeen in Rusland geworden.

Wat een chaos

Het levert regelmatig even onderhoudende als onsmakelijke scènes op. Alledaagse werkende mensen, die geen professionele ervaring hebben met vechtsporten, gaan de kooi in zonder rekening te houden met gewichtscategorieën of zelfs geslacht.

De video's worden regelmatig op Twitter gepost door @Matysek88, en ja hoor, hij heeft nu de nieuwste chaos geüpload. Alles leek ordelijk in een pre-fight persconferentie totdat de tweede vechter het podium betrad en zijn toekomstige tegenstander onmiddellijk aanviel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws