Vechter vs idiote coach: McGregor stelt gevecht voor Nieuws
Nieuws

Vechter vs idiote coach: McGregor stelt gevecht voor

Vechter vs idiote coach: McGregor stelt gevecht voor

Conor McGregor stelt voor dat voormalig UFC-vechter Diego Sanchez en zijn inmiddels aan de kant gezette coach tegen elkaar gaan vechten. En wel bij McGregor Sports and Entertainment, zo tweet de Ierse superster op twitter.

Dat McGregor een gevecht voorstelt tussen beide inmiddels met elkaar gebrouilleerde kemphanen onder de vlag van McGregor Sports and Entertainment, lijkt op een extra steek richting de vechter en zijn ex-coach. Sanchez die recentelijk de laan uit gestuurd werd door de UFC, was te zien in zeer bizarre trainingsvideo's.

Knokken maar

Zo was te zien dat Sanchez onderstboven hing en Fabia een schopte en sloeg, dit zou de vechter extra hard maken en op alles voorbereid volgens de coach die door velen als een idioot wordt gekenmerkt. Op zijn sociale media maakte het UFC-icoon McGregor zondag een grap over Sanchez en Fabia.

,,Sanchez tegen Fabia. McGregor Sport en entertainment", twitterde de Ier. Of hij serieus is weet je nooit bij McGregor. Maar dat hij het wil faciliteren staat buiten kijf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws