Vechter verdient $ 1 miljoen in 5 seconden na expres knock-out verlies
Home / Nieuws / Vechter verdient $ 1 miljoen in 5 seconden na expres knock-out verlies

Vechter verdient $ 1 miljoen in 5 seconden na expres knock-out verlies

Vechter verdient $ 1 miljoen in 5 seconden na expres knock-out verlies

Jose Canseco verdiende meer dan $ 1 miljoen in 10 seconden na zijn knock-out nadat verlies bij Rough N ’Rowdy 13 afgelopen weekend. Dit claimt de oprichter van Barstool Sports, Dave Portnoy.

Volgens Portnoy stak Canseco het belachelijke bedrag in zijn zak terwijl hij verloren had. Canseco stond in de headliner van Barstool’s Rough N ‘Rowdy 13 boksevenement tegen debutant Billy Football. De ervaren Canseco kreeg een pak slaag en ging knock-out.

Snel verdiend

Veel fans riepen dat het gevecht was afgesproken en eisten terugbetaling. Vooral nadat Portnoy de kant van de bewering koos dat Canseco “expres verloor”. Barstool Sportsbook negeerde zelfs alle inzetten op Canseco. Deze blokkeerde ook alle winnende weddenschappen op Football.

Op zaterdag dook Portnoy wat dieper in op wat de beloningsstructuur van Barstool aan Canseco. Zoals het voorafgaand aan het evenement van vrijdag overeengekomen was.

Geen medelijden

,,Jose Canseco werd gisteravond 50.000 garantie geld betaald. Hij kreeg 50.000 meer als hij won. Hij had ook een omzetaandeel als we ons record voor PPV-aankopen zouden verbreken. We hebben het verbroken. Maak je klaar om te kotsen. Jose heeft gisteravond vijf seconden lang meer dan 1 miljoen dollar verdiend. Ik voel geen medelijden voor hem”, aldus Portnoy op Twitter.

Canseco heeft in het verleden eerder een dergelijk kunstje geflikt. Onder andere tijdens een bokswedstrijd met BNers en een MMA-gevecht. In het laatste geval bij Dream 9 tegen de de reus Hong Man. Choi war hij ook kort in de eerste ronde tegen sneuvelde.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

‘Badr heeft mij niets gezegd!’ Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude

Wat is kickboksen?

Wat is kickboksen?

De beste kickboksers zijn een aantal mannen en vrouwen.

'Af jij!' Oude bokser slaat rivaal onderuit (video)

‘Af jij!’ Oude bokser slaat rivaal genadeloos onderuit (video)

Waarom de twee een boksgevecht hielden is niet bekend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page