Vechter uitdagen levert kerel klappen op! 'Niks waard' (video) Nieuws
Nieuws

Vechter uitdagen levert kerel klappen op! 'Niks waard' (video)

Vechter uitdagen levert kerel klappen op! 'Niks waard' (video)

Deel nooit de eerste klap uit is het beste advies is dat we iemand kunnen geven bij het omgaan met zelfverdediging problemen. In plaats daarvan zouden we moeten zeggen: "Laat nooit iemand binnen stootbereik komen tijdens een confrontatie."

Begrijp dat als je de verkeerde persoon met knock-out kracht de EERSTE stoot laat uitdelen, dat de enige stoot zal zijn die hij uitdeelt. In dit specifieke geval is het echter gelukt. Het is duidelijk dat de man in het wit niet de agressor was.

Niet zijn schuld

Hij deinsde achteruit en kwam niet naar voren totdat hij niet anders kon en zijn boks technieken wel moest gebruiken. De man in het roze was de agressor, het enige probleem voor hem is echter dat hij absoluut geen vechtvaardigheden heeft.

Als je niet kunt motorrijden, zou je er dan op springen zonder helm? NEE. Stop met het aangaan van confrontaties als je niet kunt vechten, omdat de resultaten vergelijkbaar kunnen zijn met een motorongeluk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws